Jump to content

MYYTY


Matjardo

Recommended Posts

Pyörä myyty, voi poistaa.

 

Kuvaus:

Myynnissä 2013 vuoden Kona Hei Hei täysjousto maastopyörä 29" kiekoilla, runko 18". Pyörä ostettu viime vuoden keväänä paikalliselta Kona kauppiaalta uutena. Viime kesänä jäi ajot lähes kokonaan, koska allekirjoittaneella oli polvivammoja jotka estivät pyöräilyn syksyyn asti täysin. Tänä kesänä käyty yksi lapin reissu ja satunnaisia paikallispolkujen kiertämistä, ei siis mitään himotreenaamista. Pyörän kunto on siis suhteellisen vähäisen käyttöasteen johdosta todella hyvä; maalipinnassa on parissa paikassa pieni kolhu, mutta kysehän on maastopyörästä ja metsässä lentelee kivet ja oksat raapii, niin pienet jäljet kuuluvat asiaan.

Tallista löytyy jo jäykkäperäinen 29er ja tämän tilalle on tulossa pitkäjoustoisempi endurolaite, joten kyseessä olevalle pyörälle ei enää oikein tahdo löytyä käyttöä, vaikka hieno pyörä kaikin puolin onkin. Pyörä on muutamia pieniä lisäyksiä lukuunottamatta täysin vakio. Gripit on vaihdettu pyörän väreihin sopiviin, vihreisiin Lizard Skinsin lukkogrippeihin, eturattaan suojaksi on asennettu Hopen alumiininen bash guard ja renkaat vaihdettu vakio Maxxis Ikoneista karkeampiin Maxxis Ardenteihin (2,25 leveät). Ikonit ovat myös tallessa, joten voin myydä pyörän joko Ikon tai Ardent kumeilla, miten ostaja tahtoo.

Pyörälle tehty liikkeen tarjoama ilmainen ensihuolto, jossa on tarkistettu vaihteiden ja jarrujen säädöt ja pinnojen kireydet ja allekirjoittanut on huoltanut pyörän joka lenkin jälkeen (puhdistanut ja voidellut ketjut ja puhdistanut vaihteet ja tarkistanut voitelutarpeen).

Tästä loistava pyörä ensimmäistä täysjoustoa etsivälle, ja miksei jo vähän kokeneemmallekkin. Isot renkaat ja täysjousto mahdollistavat kaikenlaisen ajon puhtaasta XC jyystöstä trail kaahailuun.

Pyörän tarkat speksit ja geometriat Konan sivuilla: http://2k13.konaworld.com/bike.cfm?content=hei_hei#1 

Ilmoituksen kuvissa pyörä hieman kurassa, koska ne on otettu lenkiltä. Lisää kuvia pyynnöstä.

 

Hintapyyntö: 1000€

Paikkakunta: Jyväskylä

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...