Jump to content

M: Trek (Gary Fisher) HiFi Plus 29er -täpäri (L-koko, vm -11)


Tseimssi

Recommended Posts

Kuvaus:

Myydään tarpeettomaksi jäänyt hyväkuntoinen Trek HiFi Plus 29er -täpäri hyvillä osilla. Vuosimalli on 2011. Runkokoko L (19"), joka Trekin tuolloisten ohjeiden mukaan sopii ainakin 180-190 cm kuskeille +- joitakin senttejä oman maun mukaan. Pyörä on erittäin hyvä trailikone ja sopii mielestäni myös XC-henkiseen ajoon, koska takaiskarista löytyy mielestäni hyvin toimiva Propedal-ominaisuus, jolloin pyörä ei poljettaessa notku tehoja syöden.

Edessä Rokkarin Reba (115mm joustoa) takana Fox Float RP2 (100mm). Etuvaihtaja Shimano SLX ja takavaihtaja X7. Jarruina Avid Juicy 3, jotka hienosti toimineet. Muut osat näät ao. osasarjakuvasta.

Pyörä on huollettu vähintäänkin vuosittain alan liikkeissä. Etuiskari on huollettu viime syksynä Fillari osan ammattilaisten toimesta ja pidennetty 115 mm joustavaksi Rock Shoxin ohjeiden mukaan. Stefat, O-renkaat ja öljyt on siis vaihdettu sekä öljy viskositeetiltaan paremmin talviajoon soveltuu, jos sitä haluaa harrastaa. Kammissa on muutama iskujälki ja rungossa pyöränpesutelineestä muutama pieni jälki, eli normaaleja kulumajälkiä.

Ao. kuvasta poiketen renkaiksi mukaan lähtee lähes käyttämättömät Specialized Purgatory control 2,3" & 2,2". Lokarit eivät kuulu hintaan. Stemmiksi lähtee joko alkuperäinen 100 mm mittainen tai halutessasi 80 mm mittainen, mallataan yhdessä sopiva. Tule siis ihmeessä kokeilemaan!

Pyörän voin toimittaa aikavarauksella lähistölle ja periaatteessa Mikkeli-Helsinki -välille. Myös Matkahuollon kautta toimitan, mutta vastaanottaja maksaa lähetyskulut (~50-60€).

Alkuperäinen ostokuitti löytyy (olen ollut pyörän toinen omistaja viimeiset 2 v). Rungossa muistaakseni elinikäinen takuu. Pyörä on ostettu Keravan pyöräliike Lundbergistä.

Hintapyyntö:

1250€

Paikkakunta:

Mikkeli

Yhteydenottotapa:

Laitahan yksityisviestiä tai soita/tekstiviestitä (nolviisnol) 593 2805.

post-6209-0-92373700-1405059232_thumb.jp

post-6209-0-07604300-1405072340_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...