Jump to content

Cervelo P-series di2 triathlon -pyörä, 56, Espoo


Immo

Recommended Posts

Merkki: Cervelo

Malli: P-series di2

Lyhyt kuvaus: triathlon -pyörä

 

Rungon koko: 56

 

Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen vuoden 2020 Cervelo P-Series jossa Ultegran Di2 -sähkövaihteet. Olen pyörän toinen omistaja, mutta harrastuksen tauolle jäämisen vuoksi olen myymässä pyörää. Viime kesänä ajettu Ironman 70.3 Lahti ja Ironman Tallinna, mutta UCI -laillisella rungolla onnistuu myös aika-ajo. Huollettu viimeksi kesäkuussa jolloin tehty peruhuolto ja vaihdettu jarrupalat. Pyörä säädetty nyt 179 cm pitkäjalkaiselle henkilölle mutta säätövaraa riittäänee jonkin verran molempiin suuntiin.

Pyörässä Ultegran kampisetti 170 mm kammilla ja 39-53 rattailla. Nämä vaihdettu vuosi sitten joten kilometrejä suhteellisen vähän.
Ohjaustankona Vision Metron TFA. Mukaan Visionin omat hiilikuituiset aerotangot ja Zippin lyhyemmät alumiiniset.
Mukaan kahdet kiekot, pyörän alkuperäiset Vision 55TC hiilikuitukiekot ja syvemmät Primen 85mm etukiekolla ja Ron Wheelsin AeronX -levyllä. Jälkimmäisissä Dura-Acen levyt ja Ultegran pakka. Prime ja AeronX olleet käytössä kisoissa joten niillä on kilsoja reilusti alle 1000. Kaikissa kiekoissa viime heinäkuussa laitetut Schwalbe Pro One Evo Super Race renkaat litkutettuina. Renkaat kaipaavat lisää litkua mutta muuten renkaat ovat hyvässä kunnossa.

Mukaan tulee ohjekirja, takuutodistus, Shimano di2 laturi, säätöosia ohjaamoon, avattu pullo rengaslitkua (vajaa 700 ml), Vision juomasysteemi edessä,aeropullo alaputkeen,bentobox vaakaputkeen, aerotankoihin Garmin -ajotietokoneen teline, Ultegran ketjut. Satulan kiskoissa paikka johon saa normaalin pullotelineen kiinni. Polkimet ja kuvan satula eivät kuulu mukaan. Hinta koko setille.

 

Hinta: 4800

 

Paikkakunta: Espoo

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Yv

 

cervelo.jpgIMG20231206160250.jpgIMG20231206160246.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...