Jump to content

Canyon Speedmax CF8 eTap AXS Triathlonohjus, L, Tuusula


salonolli

Recommended Posts

Merkki: Canyon

Malli: Speedmax CF8 eTap AXS

Lyhyt kuvaus: Triathlonohjus

 

Rungon koko: L

 

Kuvaus: Tulin hankkineeksi 2021 lokakuussa unelmieni pyörän Canyonilta. Pyörä on juuri sitä mistä haaveilin. Zippin kiekot, levyjarrut, tehomittari ja kirsikkana kakun päällä sähkövaihteet. Haasteet terveyden kanssa ovat estäneet lajin harrastamisen toistaiseksi, joten laitan raskain mielin silmäteräni myyntiin. Pyörän rungolla on takuuta valmistajan mukaan kuusi vuotta, eikä pyörällä ole ajettu kuin 928 km ulkona. Kyseessä on käytännössä uusi pyörä. L-koko soveltuu aika suurelle pituusskaalalle. Itse olen 192 cm. Säätöjen puolesta pyörä menee vielä minua pidemmällekin. Enemmän säätövaraa on toiseen suuntaan. Canyon ei ole muuttanut pyörän geometriaa tai ulkonäköä. Tiedot täällä: https://www.canyon.com/fi-fi/speedmax-cf-8-disc-etap/50009512.html mallissa ohjaamo on säädettävissä huomattavasti monipuolisemmin kuin CFR mallissa. CF mallissa ei ole rungon sisällä juomarakkoa, mutta oleellisimmat työkalut kulkevat rungon sisällä sijaitsevassa pussissa.

Pyörässä on SRAM:n erittäin laadukas Force eTab vaihteisto, Force hiilikuitukammet keskiöstä mittaavalla tehomittarilla. Ja samaan osasarjaan kuuluvat jarrut. Etukiekko Zipp 404 Firecrest ja takana 808. Kiekot saa muutettua tubelesiksi ja kauppaan kuuluu tubeless venttiilit. Vaihdoin pyörään heti uutena vanhan satulani, joten satulalla ei ole ajettu metriäkään. Kaupasta ostettaessa pyörään ei tule polkimia. Minulta ostaessa saat mukaan erittäin laadukkaat Lookin Blade Carbon polkimet: https://www.lookcycle.com/hu-en/products/pedals/road/race/keo-blade-carbon . Lisäksi pyörään on asennettu kolme pullotelinettä ja mukaan tulee myös varalle vaihtajan korvake. Pyörää voi tulla katsomaan/testaamaan Tuusulaan.

Pyörä on virheettömässä kunnossa. Talven treenikausi on parhaimmillaan ja vielä ehtii hyvin hioa ajoasennon kesää varten kuntoon. Hae tästä itsellesi oma unelmapyörä. Laita viestiä niin keskustellaan asiasta lisää. Kuvassa näkyvä satula, takatutka, mittari ja pumppu eivät sisälly kauppaan. HP. 1234 €, uutena XXXX + varusteet.

 

Hinta: €1234

 

Paikkakunta: Tuusula

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Yksityisviesti

 

2022-08-28 09.47.37.jpg

 

Muokattu: , käyttäjä: salonolli
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...