Jump to content

Butchers & Bicycles MK1-E Automatic (2020) sähköavusteinen laatikkopyörä, One size, Helsinki


meerola

Recommended Posts

Merkki: Butchers & Bicycles

Malli: MK1-E Automatic (2020)

Lyhyt kuvaus: sähköavusteinen laatikkopyörä

 

Rungon koko: One size

Moottorin teho: 250W

Runkonumero: WBUBI 1200804 0

 

Kuvaus: Lapsen kasvaessa päätimme luopua rakkaasta Butchers & Bicycles MK1-E sähköavusteisesta laatikkopyörästämme.

Kyseessä on kolmipyöräisten laatikkopyörien ehdotonta huippua edustava ajokki. Etupyörät kallistuvat minkä ansiosta ajotuntuma on lähempänä kaksipyöräistä kuin mitään muuta kolmipyörää. Tällä on ihana ajaa niin kaupungissa, maantiellä kuin hiekkateillä ja mäissä. Olemme reissanneet monenlaisissa maastoissa ja pyörä on todellinen ilo ajaa.

Pyörässä on Gates-hihnaveto ja Enviolon portaaton napavaihteisto Harmony stepless -automaattivaihteistolla. Moottori on Boschin Performance CX, 500 Wh akulla. Näyttö/ajotietokone Bosch Intuvia. Jarruina tehokkaat Tektron-levyjarrut.

Valoina on Supernova E3 kahdella kirkkaalla etuvalolla ja yhdellä takavalolla jotka kaikki saavat virtansa pyörän järjestelmästä. Valot kytketään päälle ja pois ajotietokoneen painikkeella.

Laatikkoon on asennettu valmistajan lastenistuin, kunnolliset turvavyöt löytyy 1-2 lapselle. Laatikossa on myös ISOFIX-kiinnitys esim. turvaistuimelle.

Kuvissa näkyvä "hood with skyview" eli laatikon päälle tuleva suojakatos jonka etu- ja takakankaat saa kokonaan auki ja rullattua ylös sisältyy kauppaan. Katoksen kiinnitys ja irrotus tapahtuu ilman työkaluja muutamassa minuutissa. Mukaan tulee myös valmistajan tekemä suojahuppu "parking cover" joka peittää koko pyörän.

Lukko on Abuksen runkolukko missä on myös kiinnitys ketjulle/vaijerille. Ketju ei sisälly kauppaan. Runkolukko ja akun lukko on sarjoitettu samalle avaimelle (2 kpl). Etulaatikossa oleva "hansikaslokero" on lisäksi lukollinen, siihen on oma avaimensa (2 kpl).

Moottorin sisään asennettu Boschin BikeTrax PowUnity GPS tracker/varashälytin joka saa virtansa pyörästä. Se hälyttää mikäli pyörää liikutetaan sen ollessa lukittuna. Lukitus kytketään päälle ja pois mobiilisovelluksella, josta näkee myös pyörän sijainnin ja ajetut reitit.

Tavarateline on erikseen asennettu lisävaruste ja sen voi halutessaan myös poistaa. Sitä ei voi käyttää ihmisen kuljettamiseen, mutta siihen saa hyvin esim. Ortliebin sivulaukut kiinni.

Valmistajan ilmoittamat maksimipainot: laatikon kuorma 80 kg, kuski 120 kg.

Pyörä on ostettu 02/2020 Tavarapyörä Asiantuntijalta. Hinta varusteineen oli 7950 euroa. Pyörä on huollettu vuosittain myyjäliikkeen toimesta ja sitä on säilytetty ympäri vuoden lukitussa sisätilassa. Yleiskunto on erittäin siisti joskin toki jotain käytön jälkiä siellä täällä näkyy.

Mikäli kiinnostaa, ota yhteyttä ja kerron lisää. Pyörä sijaitsee Helsingin keskustassa ja sitä pääsee koeajamaan. Tarjouksia saa myös esittää, tosin vaihdossa en ota mitään vastaan.

Lisätietoa:
Monipuolinen arvio kuvien kanssa (arviossa mainittu penkin epästabiilius viittaa vanhaan malliin, tässä pyörässä on uudistettu ja erittäin tukeva penkki): https://downtown-mag.com/en/butchers-bicycles-mk1-e-automatic-2020-review/

Pyörän manuaali josta lisätietoja ja speksejä: https://drive.google.com/file/d/1lyx7iCF_osplWq2RHeGTORW4x_K-sfua/view

Moottorin ja Intuvia-näytön manuaali: https://drive.google.com/file/d/1rJAxbfqyhQjdxpcvcoj-TYuqKDi1PO4s/view

 

Hinta: 5100€

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: yv, 0405899776, [email protected]

 

IMG_5549.jpegIMG_5550.jpegIMG_5551.jpegIMG_5552.jpegIMG_5553.jpegIMG_5554.jpegIMG_5555.jpegIMG_5556.jpegIMG_5558.jpegIMG_3827.jpeg


Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • meerola changed the title to Butchers & Bicycles MK1-E Automatic (2020) sähköavusteinen laatikkopyörä, One size, Helsinki

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...