Jump to content

VOI POISTAA!


niklasastala

Recommended Posts

Kuvaus: Ostetaan hyväkuntoinen ja mieluiten uudenveroinen freeride pyörä. Pyörän tulisi olla hiljattain tarkastettu ja huollettu, jotta kaikki viat olisi korjattu jo ennen ostoa. Ei huvittaisi lähteä kulutaamaan lisää rahaa pyörän korjaamiseen. Hakusessa olisi 186 senttiselle sopiva pyörä, joten pyörän tulisi olla kokoa M tai L, tuumissa mahdollisesti 17" paikkeilla. Aloittelen vasta freeride pyöräilyä, joten ellet hintaa suostu pudottamaan hintapyynnön kohdalle, niin ammattilaispyöriä on turha tarjoilla.


Hintapyyntö: Maksimissaan 1000e

Paikkakunta: Espoo, Uusimaa. Ottakaa huomioon, sillä en lähde pitkiä matkoja pyörää hakemaan.

Yhteydenottotapa: Tarjoilkaa täällä, käyn täällä kerran päivässä. YV:kin voi lähettää.

Link to comment
Share on other sites

 

Vähän uudempaa olisi haussa. Ja niin kuin sanoin kuvauksessa, pyörän tulisi olla huollettu ja korjattu ennen kuin ostaisin, sillä näin saisin täydellisen kuvan pyörän todellisesta kunnosta.

 

Terveisin,

Niklas

Link to comment
Share on other sites

Moro!

Tässä markinoilla oleva paras käytetty alamäkipyörä  tarjolla!!

 

Pyyntöhintani nousut 1300 euroon koska pyörä on erittäin siisti ja laadukkailla osilla varustettu siksi en halunut myydä haalvemalla. Saat sen 1050 eurolla ja se sisältä rahtia ja mihin vaan haluatkin.  Pyörä on M kokoinen. Terv!

 

 

 

http://www.nettimarkkina.com/norco-alamaki-maastopyora/1156544

 

Mitä olen tässä nyt viime viikon kattellu tarjolla olevia pyöriä, niin kyllä siellä pari parempaa on 1000e tai alle, joten 1050e heikompitasoisesta (ainakin omasta mielestä) ei oikein toimi. Muutenkin odottelen vielä lisää tarjouksia.

 

Terveisin,

Niklas

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...