Jump to content

MYYTY Christiania Bikes cargo +30 sähköinen tavarapyörä, one size, Helsinki


J5446

Recommended Posts

Merkki: Christiania Bikes

Malli: cargo +30

Lyhyt kuvaus: sähköinen tavarapyörä

 

Rungon koko: one size

Moottorin teho: 250 w

Runkonumero: tarkistan

 

Kuvaus: Maailman paras talvipyörä, joka menee kolmen pyöränsä ansiosta vakaasti läpi niin sohjon kuin polanteet eikä kaadu jäänkään päällä. Aivan ehdoton myös kesäisillä uimarantaretkillä: mukaan mahtuu niin lapset kuin kaikki mahdollinen tavara ja voipa tämän sisällä ottaa päiväunetkin. Entä tarvitsetko auton viikon ruokaostosten tekoon? Et tarvitse enää. Kaiken lisäksi Christiania Bikes +30 on hauska ajaa! Hymy pysyy niin ajajan, kyytiläisten kuin vastaantulijoidenkin huulilla.
Tämä pyörä on ollut meidän arjen pelastaja, retkien mahdollistaja ja riemun lähde. Pyörä on rakastanut meitä ja me pyörää. Lasten kasvaessa on kuitenkin tullut aika vähentää perheen pyörien määrää, joten päätimme antaa jollekin muulle perheelle mahdollisuuden nauttia tästä pyörästä.
Christiania lightiin verrattuna tämä on vakaampi ja helpompi ajaa, ja tilaa on enemmän. Kaksipyöräiseen laatikkopyörään verrattuna aivan ehdoton talvipyörä ja kesällä paljon rennompi: sinun ei tarvitse nousta satulasta pysähtyessäsi liikennevaloihin.
Laatikossa on penkit neljälle lapselle ja tilaa jää kunnolla myös tavaroille. Penkit saa nostettua ylös silloin, kuin niillä ei istuta. Meillä on ollut useimmiten kaksi lasta ja kamat kyydissä. Tarvittaessa penkkejä voi vielä lisätä kaksi. Penkeissä ja turvavöissä on käytön jälkiä ja tahroja.
Tanskalainen sähkömoottori takarenkaassa antaa potkua pyöräilyyn. Toisin kuin keskiömoottori, takarengasmoottori ei rasita pyörän voimansiirtoa mikä vähentää huoltotarvetta ja säästää. Akun telineelle saa isomman tai pienemmän akun, kummin haluat. Kävelyavustus.
9 vaihdetta.
Tehokkaat hydrauliset levyjarrut, pysäyttävät turvallisesti ja varmasti.
Tilavaa preeriakuomua varten kaaret ja teline kaarten säilytystä varten silloin, kun ajat ilman kuomua. Meidän kuomu on jo kulunut ja paikattu, mutta saat sen halutessasi kaupan päälle, ja voit hankkia myöhemmin uuden haluamallasi värillä. Aurinkoisina päivinä kuomun kaariin saa myös kätevästi viritettyä kankaan auringonsuojaksi.
Akusta menee johto etulamppua varten, joten et tarvitse erikseen paristoja lamppuun. Tällä hetkellä pyörässä ei kuitenkaan ole kiinni lamppua. Takalamppu on akussa ja sekin toimii pyörän akun sähköllä. Vaivatonta!
Runkolukko.
Maailman iloisin soittokello.
Aurinkovarjoteline (tällä hetkellä irti pyörästä).
Takana on uusi pistosuojattu Schwalbe Marathon plus -rengas, edessä niin ikään paksuilla pistosuojilla varustetut Michelin Protek Maxit. Mukaan saat nastarenkaan taakse (olemme käyttäneet talvisin nastarengasta vain takana, jotta se ei sudi jäistä mäkeä ylös poljettaessa. Joka talvi emme ole laittaneet sitäkään).
Akku on vanha ja se pitää vaihtaa. Voit hankkia tähän tavallisen kokoisen akun tai pidempään riittävän isomman tehoakun. Vaihtoehtoisesti voit uudelleen kennotuttaa nykyisen tehoakun.
Pyörää on huollettu säännöllisesti. Jos mietit, ostaisitko laatikkopyörän, niin uusi pyörä maksaa paljon ja sitä pitää odottaa mahdollisesti useita viikkoja. Tällä pyörällä pääset heti helposti kiinni perhepyöräilyyn, ja jos pyöräily ei jostain syystä teille sovikaan, pyörän jälleenmyyntiarvo ei ole laskenut ja saat pyörän myymällä rahasi takaisin.

 

Hinta: €1950

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot:0000

 

 

WhatsApp Image 2023-03-01 at 13.46.07.jpegIMG_7211.jpgIMG_7202.jpg

 

 

Muokattu: , käyttäjä: J5446
Myyty
Link to comment
Share on other sites

  • J5446 changed the title to MYYTY Christiania Bikes cargo +30 sähköinen tavarapyörä, one size, Helsinki

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...