Jump to content

Rossin Record kilpuri, Nuovo Record osasarja, 53, Simo


Gintaras

Recommended Posts

Merkki: Rossin

Malli: Record

Lyhyt kuvaus: kilpuri, Nuovo Record osasarja

 

Rungon koko: 53

 

Kuvaus: Myydään Rossin kilpapyörä. Muhvien perusteella malli Record. Koko 53 cm (CC). Kuvan mukaisen paino 9,7kg. Kitkavaihteet 2x5.
Melkein täydellinen Campagnolo Nuovo Record osasarja: vaihtajat, vaihtajavivut, jarrut, ohjainlaakeri, keskiölaakeri, kammet, satulatolppa. Ohjaamo Cinelli. Etukiekko: Ofmega napa, Rigida Pro vanne. Takakiekko: Maillard 600 napa (tavalliselle kierrepakalle, ei ole Helicomatic), vanne Weinmann Carrera, italialainen Regina kierrerataspakka. Tuubikiekot kyseessä. Sekä edessä että takana kohtalaisen hyväkuntoiset Schwalbe Milano tuubit. Kuvissa etutuubin sivun juosteet ovat jotain vanhaa likaa, eivät ole halkeamia. Polkimet Look.
Erittäin hyvin rullava pyörä. Maali on ikäisekseen hyvässä kunnossa, paikoin hankaumia ja chippejä. Pintaruosteet käsitelty ruosteenestoaineella.
Satulatolpan, stemmin ja kampien pinnoilla naarmuja. Kampisetin hammasrattaat ovat hyvässä kunnossa.
Ostettu n. 6 vuotta sitten, silloin uusi ketju, kaikki putsattu ja rasvattu (paitsi navat, jotka pyörivät herkästi, ei välystä).

Pyörästä sanottavaa:
-runko on Rossin, etuhaarukka laadukas italialainen Somec. Runko on jossain vaiheessa kolaroitu, se selittää ei-alkuperäisen etuhaarukan. Rungon viistoputkessa on pieni nokkakolarille tyypillinen pullistuma, ei kunnolla näy kuvissa, mutta tuntuu sormille, lisäksi kolarin seurauksena viistoputken-emäputken muhvissa maalin halkeamia (kuva). Pyörällä olen ajanut n. 600 km eikä em ovat muuttuneet miksikään.
-vetopuolen kammessa oli alkava Campagnolo-tauti eli ko mallille tyypilliset alkavat hiushalkeamat spiderin ja varren liittymäkohdan terävässä reunassa. Asia korjattu hiomalla terävän reunan kunnes hiushalkeamat hävisi ja lopuksi pinta kiillotettu (viimeinen kuva korjauksen jälkeen). Tarvittaessa löytyy kuvat ennen korjausta.

Omien menojen mukaan kulkeutuu Simon keskustaan, Kemiin, Keminmaahan.

 

Hinta: € ̷3̷6̷0̷ ̷ 340€ ->320€->290€

 

Paikkakunta: Simo

Maakunta: Lappi

 

Yhteystiedot: yv

 

IMG_1775.JPGIMG_1776.JPGIMG_1777.JPGIMG_1778.JPGIMG_1779.JPGIMG_1780.JPGIMG_1783.JPGIMG_1786.JPGIMG_1788.JPGIMG_1771.JPG


Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...