Jump to content

Thule Raceway 991 pyöräteline autoon, Helsinki


mr_painface

Recommended Posts

Brand: Thule

Model: Raceway 991

Short description: pyöräteline autoon

 

Description: Myydään Thulen kahden polkupyörän kuljetukseen tarkoitettu RaceWay 991 -polkupyöräteline. Teline kiinnitetään auton takaluukkuun eikä sitä varten tarvita vetokoukkua tai muita kiinnikkeitä.

Kyseinen Raceway 991 on hankittu kesällä 2018, ja sitä on käytetty muutaman kerran tuona kesänä. Sen jälkeen auto vaihtui ja uuteen tuli hankittua telineet katolle. Käyttämättä jäänyt hyväkuntoinen teline jäi lämpimään varastoon odottamaan parempia aikoja. Telineen mukana tulee kaikki tarvittavat kiinnikkeet pyörien kiinnitykseen, kaksi avainta telineen lukkoihin, kaikki käyttöohjekirjat ja kiristettävä hihna pyöriä varten.

Raceway 991 -teline kiinnittyy autoon tukevasti räikkätoimisilla teräsvaijereilla. Paksujen kumisten tyynyjen avulla teline pysyy jämäkästi kiinni eivätkä pehmustetut kiinnikkeet naarmuta auton pintoja. Pyörät on mahdollista lukita telineeseen ja teline edelleen kiinni autoon. Teline on helposti taitettavissa kokoon kuljetusta tai säilytystä varten. Telineen mitat taitettuna 61 x 20 x 58 cm, avattuna 61 x 77 x 100 cm. Paino 10 kg. Kestää valmistajan mukaan 2 x 15 kg pyörien painon.

Raceway 991 ei ole yleismallinen teline, joten Thulen ostajan oppaasta kannattaa varmistaa, että pyöräteline sopii omaan autoon. Listan yhteensopivista autoista löytää esimerkiksi tätä kautta: https://cdn.virtasenkauppa.fi/assets/31716-automallikohtainen-suosituslista.pdf

Nouto Koillis-Helsingistä. Kuvan pyörä ei kuulu kauppaan ;)

 

Price: 165 €

 

City: Helsinki

Province: Uusimaa

 

Contact information: Yv

 

Thule-Raceway-991-001.jpgThule-Raceway-991-002.jpgThule-Raceway-991-003.jpgThule-Raceway-991-004.jpgThule-Raceway-991-005.jpgThule-Raceway-991-006.jpgThule-Raceway-991-007.jpg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...