Jump to content

MYYTY: Rocky Mountain Blizzard, Reynolds 853 -teräsrunko


stenu

Recommended Posts

11800811036_8b3b3251b0_c.jpg

 

Myydään meidän rouvan nätissä käytössä ollut Rocky Mountainin legendaarinen "Built in Canada" teräsrunko. Runko on vuosimallia 2006 ja se on ollut uudesta asti meillä. Blizzard on hitsattu Reynoldsin 853 -putkesta ja siinä on Rocky Mountainin klassinen vaahteranlehtimaalaus. Rocky Mountainin maalipinnat on harvinaisen kestäviä ja vaikka runko on ollut ajossa keväästä 2007, on maali ikään nähden erittäin siistissä kunnossa.

 

Koko on 18,5" (reilusti sloupattu vaakaputki c-c on noin 16"), efektiivinen vaakamitta 58 cm ja rungossa on ainoastaan levyjarrukiinnikkeet (IS). Runko on suunniteltu 100-milliselle joustohaarukalle, mutta myös 80- ja 120-millisillä haarukoilla rakennettuna noita on internetissä näykynyt. Tarkekemmat geometriatiedot löytyvät oheisesta linkistä: http://fcdn.mtbr.com/attachments/rocky-mountain/633124d1313252587-help-nos-blizzard-frame-i-just-got-blizzard2006.jpg

 

Pyörä on toistaiseksi vielä kasassa, joten koeajokin onnistuu.

 

Rungon hinta on 400 €. Hintaan sisältyy runkoon sopiva, hyväkuntoinen Thomsonin satulatolppa (26,8/410 mm) ja Salsan tolpanpanta. Lisäksi myydään pyörässä tällä hetkellä kiinni oleva 2012-mallinen, käytännössä uudenveroinen, valkoinen ja tankolukituksella varustettu Rock Shox Reba RL -joustohaarukka, jonka hinta on 250 €. Kaulaputkea Rebassa on jäljellä reilusti (Kuvassa on nykyisen keulan edeltäjä, Rebasta saa kuvia tarvittaessa).

 

Paikkakunta: Hki

Yhteydenottotapa: mikko.sten(miukumauku)welho(piste)com tai YV.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...