Jump to content

Fjällräven Nexus Naisten 7-v jalkajarrullinen, 26, Tuusula


Stefi73

Recommended Posts

Merkki: Fjällräven

Malli: Nexus

Lyhyt kuvaus: Naisten 7-v jalkajarrullinen

 

Rungon koko: 26

 

Kuvaus: Tässä juuri läpikäyty ja huollettu laadukas vihreä Fjällräven pyörä jossa 26" (26x1.75)renkaat, Shimano Nexus Inter 7 (SG-7C21)aito japanissa valmistettu napavaihde kahvavaihtajalla, kaikki pakolliset heijastimet, juomapulloteline yms.

Huollossa uusittu joitakin osia kuten aivan uudet renkaat ja kaikki läpikäyty, säädetty, rasvattu sekä vanteiden rihtaus tehty yms. Pyörä on siis heti valmis ajoon.

Rungon koko 49cm eli paras ajoasento noin 150-170 cm käyttäjälle mutta pidempikin voi sillä ajaa koska satulaa saa nostettua ylemmäs vielä reippaasti, tällöin ajoasento muuttuu enemmän eteenpäin nojaavaksi. Kuvan säädöillä nyt noin 175cm sopiva. Satulaa ja ohjaustankoa saa siis alemmas ja ylemmäs vielä tarpeen mukaan.

Fjällräven pyöriä ei ole kovin paljon suomessa myyty pääosin niiden kovan hinnan takia. Pyörä on siis laadukkaista osista tehty ja suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön niin asfaltille kuin sen ulkopuolelle hiekalle, soralle yms.  Viimeisessä kuvassa näkyy uudsien renkaiden kuviointi, muissa kuvissa on vanhat renkaat jotka siis nyt vaihdettu uusiin.
Kaupan päälle saa halutessaan talven käytetyt mutta kunnossa olevat nastarenkaat.

Tästä siis nyt noin kolmaosahinnalla uuteen verrattuna huollettu heti ajovalmis pyörä joka laadultaan päihittää nykyiset markettipyörät.

Jos tarvitset pyörälle kuljetuksen niin se onnistuu noin 10-15 euron lisähinnalla mutta kysy ensin onnistuuko kuljetus haluamaasi paikkaan. Tuusula-Kerava-Järvenpää-Vantaa ja osaan Helsinkiä. Kauemmas se kulkee tarvittaessa matkahuollon kautta.

Noudettaessa maksu käteisellä tai MobilePay ja jos haluat sen kuljetettuna niin ensin kuljetusmaksun suoritus etten aja turhaan ja loput paikan päällä.

Tarjouksiakin saa esittää mutta kevään lähestyessä kunnollisissa huolletuiss pyörissä hinnat ja kysyntä nousevat.

 

Hinta: €195

 

Paikkakunta: Tuusula

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: 0400515123

 

 

Fjällräven_ (1).jpgFjällräven_ (2).jpgFjällräven_ (3).jpgFjällräven_ (4).jpgFjällräven_ (5).jpgFjällräven_ (6).jpg354517315_Fjllrven_(6).thumb.jpg.27cd0b74d3fcba74dba8ced8314a4888.jpg

 

 

Muokattu: , käyttäjä: Stefi73
Päivitetty tietoja
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...