Jump to content

MYYTY: Myydään Merida 880


tapio_ke

Recommended Posts

Pirkan pyöräily ja Jukolan-viesti takana tältä vuodelta, joten nyt on aika valmistautua ensi vuotta varten ja kerätä rahaa uuteen pyörään. Myydään siis varaston nurkasta Merida 880 -maantiepyörä. Pyörä on täysin alumiininen ja osasarjana on shimano sora.

Pyörä on noin 5 vuotta vanha, mutta kilometrejä ei tullut kuin ensimmäisenä vuonna, koska sitten pyörä jo vaihtuikin. Kilometrejä on tullut vain muutama sata. Siitä asti pyörä ollut varastossa. Nyt pyörä on huollettu ja valmis myytäväksi.

Pyörän koko on 50.5 / 55. Pyörän geometria kertoo enemmän.

ct = 50.5 cm

cc =46 cm

vaakaputken pituus 54 ja vaakatasossa 55

stemmi 100mm

Rattaina on edessä 39 – 53 ja takana 25 – 12. Vaihteina on 2 x 8.

Satulan korkeuden saa säädettyä väliltä 77 - 95 cm. Mitta on satulalta polkimen ala-asentoon. Kuvassa korkeus on asetettu noin 82 cm ja se on ihan hyvällä korkeudella itselleni. Itse olen 171 cm. Pyörässä on varaa säätä molempiin suuntiin.

Kuvia löytyy osoitteesta:

https://picasaweb.google.com/101722733169330473088/MeridaMyynti?authkey=Gv1sRgCOuC_7qVi-GKZw#

Pyörä on lähes uudenveroinen, kuten kuvistakin näkee. Pyörä on juuri kokonaan huollettu ja pyörässä on kaikki alkuperäiset osat. Renkaissa näkyy vielä keskiharjaa ja tankonauhat eivät ole juurikaan kuluneet, mitkä kertovat vähästä käytöstä.

Kuten kuvista näkyy, niin pyörässä on kiinni langaton mittari ja se tulee pyörän mukana. Mittari toimii täysin ja siihen on vaihdettu uusi patteri.

Polkimiksi voi keskustella oikeastaan mitkä tahansa (maantiepolkimet, toiselta puolelta maasto ja toiselta normaali jne.). Lisäksi kaapista löytyy 41 kokoa olevat Time Pro Eq. Kengät voi myydä erittäin edulliseen hintaan pyörän mukana tai kengät voin myydä erikseenkin.

Pyörä sijaitsee paikkakunnalla Huittinen ja pyörää voi tulla koeajamaan ja katsomaan.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tapza-89 (at) suomi24.fi tai puhelimella 040 - 7484855 Tapio Keskitalo.

Hinta: 550 €

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Uusi pyörä jo tullut taloon, joten nyt on aika saada tämä pyörä pois nurkista. Myydään tarjousten perusteella viimeistään tämän kuukauden aikana.

Tulevana viikonloppuna suunnistuskilpailut Turun kupeessa ja kuun viimeisenä viikonloppuna kilpailu Tampereella. Kannattaa kysyä näihin koeajoa, jos ei käynti Huittisissa onnistu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...