Jump to content

Specialized Epic Expert 2019 täysjousto 29", L, Mikkeli


palvaila

Recommended Posts

Merkki: Specialized

Malli: Epic Expert 2019

Lyhyt kuvaus: täysjousto 29"

 

Rungon koko: L

 

Kuvaus: Upea ja nopea Spessun kuitutäpäri myyntiin. Ostettu käytettynä paikallisesta merkkiliikkeestä viime kesänä, itse olen ajanut tällä n. 20 h kevyttä polkuajoa maratonkisojen puutteessa. Nautinnollinen niin tasamaalla kuin mäkisemmässäkin menossa. Väri kohtuullisen maukas Gloss Gold Flake/Candy Red/Cosmic Black.

Runko Specializedin FACT 11m kuitua, kaapeleille sisäiset läpiviennit, kierrekeskiö, boost-mitoitus. Keula Rockshox SID Brain, takaiskari Rockshox Brain, molemmat 100mm joustoilla. Takaiskari huoltovaihdettu viime syksynä, minkä jälkeen ajettu vain pari lenkkiä eli kunto uutta vastaava.

Kiekot originaalit Roval Control Carbon 22mm sisäleveydellä ja boost-navoilla, renkaana keulalla Ground Control ja takana Fast Trak, molemmat litkuilla.

Voimansiirto Sramin GX Eagle 12-speed, originaaliosilla ketjua lukuun ottamatta. Vaihtaa hyvin ja nopeasti. Jarrut Sram Level TL, keulalla taitaa olla jopa 180mm levy ja takana 160mm.

Hissitolppa asennettu viime syksynä, Brand-X Ascend 125mm liikeradalla. Mukaan myös originaali alumiininen satulatolppa. Pyörä on oikein mukava ajettava hissitolpan kanssa, vakaa alamäkeen ja kulkee kuin itsestään ylämäkeen...

Ohjaamoon vaihdettu stemmiksi Race Face Turbine 60mm, originaali stemmi myös mukaan. Tanko alkuperäinen, gripeiksi vaihdettu Race Facen Half Nelsonit.

Myydään ilman polkimia.

Lisää tietoa, esim geometriat ja muut speksit löytyy Spessun nettisivuilta: https://www.specialized.com/fi/en/mens-epic-expert/p/128845

 

Hinta: 3200 €

 

Paikkakunta: Mikkeli

Maakunta: Etelä-Savo

 

Yhteystiedot: yv, puh. 0407629188, maililla palvaila ät outlook. com

 

DSC_0709.jpgDSC_0702 1.jpgDSC_0707 1.jpgDSC_0704.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...