Jump to content

Myyty:Trek Madone 5.2 -kilpapyörä, hiilikuitu, Dura-Ace, WCS


rollthrough

Recommended Posts

Tour de France -hiilikuitu-unelma, Aero-kiekoilla sekä rungolla, mm. Dura-Ace, WCS Carbon ja Chris King -osilla - Hintaa alennettu jo 900 euroa!

Hanki tästä erittäin edullisesti hiilikuituinen Trek Madone 5.2. Kyseessä on vähän käytetty, hyvässä kunnossa oleva, kevyt huippumaantiekilpapyörä.

Trekin OCLV 120 Carbon Aero -teknologia tekee rungosta keveän, erittäin jäykän ja siten nopean ajettavan. Samalla kuitenkin hiilikuitu materiaalina vaimentaa tärinää ja tekee siten ajosta nopeuden lisäksi muutenkin miellyttävämpää verrattuna alumiinirunkoisiin maantiepyöriin. Käytännössä varsinkaan Suomen teillä alumiinisella maantiepyörällä ei voi ajaa käsiään puuduttamatta ja ilman niska-hartiakipuja pitempiä lenkkejä, hiilikuitu onkin ratkaisu tähän ongelmaan. Alumiinisen maantiepyörän ostamalla yksinkertaisesti hukkaa vain rahansa. Aero-teknologian myötä pyörä on nopeampi ajettava korkeammissa nopeuksissa.

Trek on viimeisen 12 vuoden ajalla saavuttanut peräti 9 Tour de France -voittoa, joista viimeisin tuli 2009 Alberto Contadorin voittamana Madonella. Madone-nimi on saanut nimensä Ranskassa Nicen lähellä olevasta 12 kilometrin mittaisesta The Col de la Madone -noususta, jossa Lance Armstrong tapasi harjoitella Tour de Francea varten. Lance Armstrong on voittanut kaikki Tour de France -voittonsa Trekillä.

Pyörän runko on valmistettu käsityönä USA:ssa. Madone-rungoilla on elinikäinen takuu.

Pyörä on varusteltu Shimanon Ultegra ja Dura-Ace -osin. Dura-Ace on Shimanon lippulaivasarja, Ultegra on siitä heti seuraavaksi arvokkain osasarja. Vaihtaminen näillä osilla on tarkkaa, toimintavarmaa ja osat ovat tietysti erittäin keveitä. Pyörässä on 30 vaihdetta, ruuvaamalla irti alimman etuhammasrattaan pyörästä saa halutessaan 20-vaihteisen. 30 vaihdetta itsessään tietysti mäkisemmässä maastossa tarjoaa vaihtoehtoja jyrkimpiinkin kohtiin.

Pyörään on tehty useita päivityksiä alkuperäisestä. Vanteina ovat Bontrager Race Lite Aerot. Niiden myötä ilmanvastus on pienempi ja siten pyörällä on mahdollisuus pitää yllä helpommin normaalia korkeampaa nopeutta.

Satulatolppa on niin ikään päivitetty, se on hiilikuituinen Ritchey WCS Carbon. Ohjainkannatin on niin ikään erittäin kevyt Ritchey WCS. WCS muodstuu sanoista World Cup Series. WCS-osia käytetäänkin Tour de France -tasolla. Ohjainlaakeri on erittäin arvostettu, kevyt ja kestävä Chris King NoThreadSet. Fizik Aliante on kevyt satula, jonka ergonomia tekee satulasta mukavan pitemmilläkin lenkeillä.

Pyörän keula on hiilikuituinen Bontrager Race X Lite. Ohjaussarvet ja renkaat ovat Bontrager Race Litet.

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Pyörän kiihtyminen ja käsiteltävyys ovat kokemisen arvoisia.

MALLI

Trek Madone 5.2™

RUNKO

OCLV 120 Carbon Aero

KEULA

Bontrager Race X Lite, OCLV 120 Carbon

KAMMET JA RATTAAT

Shimano Ultegra, 53/40/30-rattaat, 53- ja 40-rattaat Stronglight CT2

KESKIÖ

Shimano Dura-Ace

RATASPAKKA

Shimano Dura-Ace, 10 speed, 12-23-rattaat

VAIHDEVIVUT / JARRUKAHVA, OIKEA

Shimano Ultegra STI, 10 speed, Flight Deck

VAIHDEVIVUT / JARRUKAHVA, VASEN

Shimano Ultegra STI, 10 speed, Flight Deck

TAKAVAIHTAJA

Shimano Ultegra, 10 speed

ETUVAIHTAJA

Shimano Ultegra Triple, 10 speed

JARRUT

Shimano Ultegra

OHJAINLAAKERI

Chris King NoThreadSet™

OHJAINKANNATIN

Ritchey WCS 4-Axis - Wet Black, pituus 90 mm, 6 asteen taivutus, 31,8 mm

OHJAUSTANKO

Bontrager Race Lite, leveys 420 mm, 31,8 mm

SATULATOLPPA

Ritchey WCS Carbon, 2,5 mm offset

SATULA

Fi'zi:k Aliante, leveys 142 mm

KIEKOT

Bontrager Race Lite Aero, 700C, clincher

RENKAAT

Bontrager Race Lite, 700x23c

KOKO

56 cm (soveltuu 173 - 187 cm)

HINTA

Nyt vain 1670, aiemmin 2570 €

Pyörän yhteydessä on mahdollisuus tarvittaessa ostaa Look KEO -polkimet 15 euroon.

Pyörässä ei ole yhtään murtumaa, lommoa, halkeamaa tai muutakaan rakenteellista vauriota, ylipäätänsä pyörä on hyvässä kunnossa kuten alla olevista kuvistakin voi päätellä. Kuluvien osien (renkaat, rattaat, ketju, jarrupalat, laakerit, gripit) kunto on hyvä, eivätkä ne vaadi siten vaihtoa tai huoltoa.

Pyörä on paitsi kovan luokan ammattilaistason kisakone, myös erittäin tyylikäs kokonaisuus punaista, harmaata, punaista, hopeaa ja mustaa.

P1200129.JPG

Katso kuvat:

https://picasaweb.google.com/rollthroug ... directlink

Hakusanat:

Maantiepyörä, kilpapyörä, maantiekilpapyörä, kilpamaantiepyörä, road-pyörä, maantiepolkupyörä, kilpuri, kisapyörä, polkupyörä, pyörä, kapearenkainen, 23 mm, 25 mm, bike, bikes, bicycle, bicycles, harjoituskilpapyörä, harjoituskilpuri, harjoitusmaantiepyörä, maantieharjoituspyörä, pyöräily, kilpapyöräily, rd-pyörä, rd, road bicycle, road cycle, rd cycle, racing bicycle, racing bicycle.

Pyörä on sarjanumeroitu, rungossa on tunnistelevy. Mukaan tulee kuitti ostosta.

Osta tästä nyt huippuvarusteltu, erittäin kevyt ja tyylikäs hiilikuituinen Trek Madone 5.2 -kilpamaantiepyörä edullisesti.

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Pyörästä on mahdollista saada live-videokuvavahvistus ennen maksun suorittamista, jos ei pääse paikan päälle todentamaan pyörän kuntoa.

Pyörällä on kahden arkivuorokauden palautusoikeus. Lisäksi voin lähettää pyörän bussiennakolla, jolloin maksat pyörän kokonaisuudessaan vasta sen vastaanottaessasi. Osta siis riskittä!

Tee tarjous!

Postitus ja maksu:

Postituskulu Suomeen Matkahuollon kautta 25 €.

Matkahuollon bussiennakko käy myös mainittujen lisäksi. Siitä muodostuu 7,20 euron lisämaksu. Toimitettaessa pyörä bussiennakolla se maksetaan vasta vastaanotettaessa, täten tietysti ei muodostu etukäteismaksusta muodostuvaa periaatteellista riskiä.

Muussa tapauksessa nouto tai rahat tilille, pyörä Matkahuoltoon. Matkahuoltohan kuljettaa pyörän sitten ajokuntoisena perille noin vuorokaudessa. Suojaan pyörän ennen kuljetukseen laittamista.

Postipaketilla tai postiennakolla lähetettäessä kulut sovitaan erikseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...