Jump to content

Shimano Dura-ace 11sp ketjut valmiiksi vahatut, Vantaa


ViP

Recommended Posts

Merkki: Shimano

Malli: Dura-ace 11sp ketjut

Lyhyt kuvaus: valmiiksi vahatut

 

Kuvaus: Fillaripiireissä tuntuu olevan tarvetta valmiiksi vahatuille ketjuille, niin kokeillaanpa kepillä jäätä pienellä testierällä.
Tästä uudet, huolella puhdistetut ja Absolute Blackin ketjuvahalla (https://absoluteblack.cc/graphenwax-worlds-best-hot-melt-wax-coating-for-chain) käsitellyt Dura-Acen 11-vaihteiset ketjut. Ketjut siis täysin ajamattomat. Mukaan myös uusi ketjuliitin.


Jos haluat testata nopeimpia mahdollisia ketjuja loistavalla kulutuskestävyydellä ilman ärsyttävää vahaamisprosessia kattiloineen ja liuottimineen, niin tässä on sulle valmiiksi käsitellyt ketjut. Ketju koneeseen ja kovaa ajoa, muuta ei tarvita.


Mikäli ketjujen vahaaminen on sulle uusi juttu, kannattaa lukaista esim. Cyclingtipsin artikkeli (https://cyclingtips.com/2020/08/how-to-wax-a-chain-an-endless-faq/) ja MSW:n artikkeli (https://moltenspeedwax.com/pages/why-wax). Lyhyesti: vahatut ketjut ovat nopeammat, kestävämmät ja puhtaammat kuin öljytyt. Vahatut ketjut eivät roiski öljyä takahaarukkaan, eikä niiden puhdistamiseen tarvita muuta kuin kuumaa vettä (vahan sulamispiste n. 50C). Jos ketjujen keittäminen kuumassa vahassa ei ole sun juttu, niin vahan kuluttua pois (n. 250 – 500km ajosta riippuen) voi näihin suoraan iskeä pullossa olevaa ketjuvahaa (esim. Squirt) ilman liuottimilla kikkailua.


Myytävät ketjut on liuotettu hiilivedyissä kolmeen kertaan pitkällä upotusajalla ja tämän jälkeen liuotettu alkoholissa kolmesti, jotta kaikki tehdasrasvat on varmasti saatu pois. Huolellisen kuivauksen jälkeen ketjut on vahattu pikaliittimineen.


Ketjut voi noutaa Vantaalta tai vaihtoehtoisesti Posti kuljettaa ympäri Suomea. Postit kuuluu hintaan.


Mielenlämmikkeenä vielä mainittakoon, että ketjut on ostettu suomalaisesta kivijalkaliikkeestä veroineen ja ylijäävä osuus palaa opiskelijan taskun kautta takaisin kiertoon varsin nopeasti.

 

Hinta: 100€

 

Paikkakunta: Vantaa

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: nolneljänol 1873386

 

 

ketjut_valmis.png

ketjut_alku.png

ketjut_vaha.png

ketjut_pesu.png

Muokattu: , käyttäjä: ViP
kuvan lisäys
Link to comment
Share on other sites

Thumbs up! ...mutta jos tästä haluaisi ns. täydellisen palvelun niin uudet ketjut pitäisi vielä sisäänajaa esim. trainerilla 4h @ 250W ennen käsittelyjä 😉

 

"lyuz0p3w60pcwy4tt5ie.pngNever race on a new chain. Test results show an average decrease of 0.75 watts of friction simply by breaking-in a new chain. This gain is due to the sliding surfaces of the chain becoming polished, decreasing the microscopic asperities (surface roughness) found on the pin and plate shoulder surfaces.  A minimum of one hour of break-in prior to a race will provide a measurable efficiency gain."

 

https://www.ceramicspeed.com/en/cycling/inside/test-data-reports/10-ways-to-minimize-drivetrain-friction/

- Mikko / 050-4120453

Link to comment
Share on other sites

Tein laskelmat koska olen vaihtamassa takapakan 10->11-rattaiseksi. Uusi setti siis seuraava: eturatas 50/34 ja takana 12/25. Chainstay 400 mm (Cervelo P2). Tämän perusteella ketjun pituus 104 linkkiä.

Asun Espoossa mutta olen karanteenissa altistumisen takia joten toivoisin lähetystä postitse.

Jos näillä onnistuu niin ostan 1 ketjun kokeiluun. Voidaan sopia tarkemmin puhelimitse

nol-viis-nol 598 879kuus

Terv Juha

Link to comment
Share on other sites

1 tunti sitten, sepe84 kirjoitti:

Thumbs up! ...mutta jos tästä haluaisi ns. täydellisen palvelun niin uudet ketjut pitäisi vielä sisäänajaa esim. trainerilla 4h @ 250W ennen käsittelyjä 😉

Kovat tekijäthän ajaa tuollasen kevyen siivun lämmittelyksi ennen kisoja, jolloin sekä kuski että ketjut ovat sopivasti kisavalmiita yhtä aikaa 😉 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...