Jump to content

Bob

Recommended Posts

(Edit: Alkuperäisessä postauksessa väärä vuosimalli. Pahoitteluni asiasta, tuli uutena tietona itsellekin. Hintaa pudotettu asian mukaisesti. Pyörän speksit muuten samat kuin 2013 mallissa poislukien eri vanne, eri renkaat ja eri etunapa, sekä väritys. 2013 malli vertailun vuoksi täällä: http://2k13.konaworld.com/bike.cfm?content=kahuna_dl#1)

 

Kuvaus: Kona Kahuna DL 29er 2012, koko L (20"). Linkki Konan sivuille: http://2k12.konaworld.com/mtb_trail_allmountain_hardtail.cfm?content=kahuna_deluxe

 

Hintapyyntö: 650€ (+matkahuollon toimituskustannukset 41,81€ jos ei voi noutaa Hämeenlinnasta)

Paikkakunta: Hämeenlinna

Yhteydenottotapa: philinor at gmail piste com.

 

Muuta: Fillari ollut ajossa huhtikuusta aina viime viikolle. Käytetty pyöräliikkeessä perushuollossa eilen ja pesty ja puunattu ja rasvattu samana iltana. Siistissä kunnossa, elämisen jälkiä toki jonkinverran kuten kiveniskemiä alaputken alapuolella ja ketjun iskemiä takahaarukan vaakaputkessa.

 

Koko soveltuu varmaan parhaiten noin 186cm:lle ja siitä sitten noin +-10cm. Itse olen 195cm ja fillari istuu mukavasti, tosin XL olisi näin jälkikäteen mietittynä varmaankin istunut vielä paremmin. Fillari on ollut työmatkakäytössä (asvaltti/soratie) ja maaston puolella on ajeltu kaiken näköistä tasamaan polkua mitä Suomen metsillä on tarjota. Eniten kuitenkin takana on XC/kovapohjaista polkupätkää.

 

Yhteydenotot sähköpostin kautta. Viestit tulee suoraan kännykkään, joten vastailen mahdollisimman pian (ellen ole töissä).

 

Mieluiten nouto, mutta toimitus matkahuollon kauttakin onnistuu. Posti ei valitettavasti toimita paketoimattomia pyöriä, joten postin välityksellä en pyörää toimita. Matkahuollon kautta toimitettuna (matkahuollon toimipisteestä toiseen) lisähintaa tulee 41,81€.

 

P1010093.JPG

Link to comment
Share on other sites

! Hyvä huomio !

 

Tuohan se oikea pyörä onkin. Kevät talvella oli puhetta liikkeessä, että 2013 mallista olisi kyse, mutta eipä näemmä ollutkaan. Erona 2012 mallissa ja 2013 mallissa on juurikin nuo yllä pohtimani vanteet ja renkaat sekä näemmä etunapa ja väritys. Pahoittelut virheestä. Tuli itsellekin uutena tietona. Kiitos osse81:n valppauden niin pistetään hintaa vielä kohdilleen ja lisään tuonne ylempään viestiin lisäksi tuon matkahuollon toimitushinnan jos joku pohtii paljonko se maksaa. Eli matkahuolto toimittaa polkupyörän hintaan 41,81€ matkahuollosta toiseen. Posti ei suostu moista kuljettamaan ilman paketointia, eikä minulla ole siihen mahdollisuutta, joten matkahuolto toimitusmuotona ainoastaan. Muuten samat faktat säilyy: ajettu 4kk, juuri tehty perushuolto ja hyvässä kunnossa.

 

 

Hei,

 

Värityksen puolesta näyttää 2012 mallilta: http://2k12.konaworld.com/29er_hardtail.cfm?content=kahuna_deluxe

 

Olenko väärässä?

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...