Jump to content

Myyty: Specialized Stumpjumper FSR Pro -täysjousto ovh 4299€


rollthrough

Recommended Posts

4 299 euron trail-täysjoustopyörä edullisesti ja palautusoikeudella! Hintaa laskettu 600 eurolla! Tee tarjous!

Osta tästä todella edullisesti erittäin hyväkuntoinen Specialized Stumpjumper FSR Pro, täysjousitettu xc-trail-kilpamaastopyörä. Pyörä on ollut vähässä ja varovaisessa käytössä naiskuljettajalla.

Stumpjumper FSR Pro on Specializedin erittäin kevyt trail-älypyörä, jossa takajousitus toimii vain tarvittaessa FlowControl Brain Technology -innovaation myötä. Tämä Brain-inertiaventtiili estää takajousituksen toimimisen, kun voima kohdistuu ylhäältä ja pyörää siten voi verrata jäykkäperäiseen xc-pyörään poljintehokkuudessa tasaisemmalla alustalla. Kun voima puolestaan kohdistuu alhaalta, esim. kiven tai pudotuksen muodossa, jousitus avautuu välittömästi lukittuakseen automaattisesti uudestaan. Täysjoustopyöränä voi siis ajaa juurakot ja kivikot rennosti satulasta, tämä tietysti säästää energiaa sekä tekee ajosta helpompaa ja nopeampaa, täten Stumpjumper FSR Pro on helposti nopeampi maastossa verrattuna normaaleihin jäykkäperäisiin ja muihin täysjoustopyöriin, jotka jäävät sitten viimeistään tasaisemmalla osuudella taakse.

Täysjoustopyörää seisaaltaan ajanut tietää miten paljon takajousitus syö tehoja ja tekee esim. kiipeämisen raskaammaksi. Tätä ongelmaa Stumpjumper FSR:ssä ei siis ole. Brain-teknologialla varustetuilla Specializedeillä on voitettu XC:n maailmanmestaruus, maailmancup pariin kertaan ja maraton-ajon maailmanmestaruus juuri varmasti pitkälti tuon patentoidun innovaation myötä. Minkään muun valmistajan täysjoustopyörällä ei ole koskaan voitettu maailmanmestaruutta. Stumpjumper FSR Pro onkin tarkoitettu hyvin nopeaan, mutta mukavaan trail-maastoajoon. Patentoimisen myötä tekniikkaa ei ole saatavilla minkään muun valmistajan pyörissä.

Tässä Specializedin havainnevideo FlowControl Brain -teknologian toimimisesta:

FlowControl Brain on toisen polven Brain-teknologiaa ja teknologian myötä lukituksen poisto toimii viiveettä. Tämän uuden Brainin voi myös säätää Firm-Soft-säätimellä jatkuvasti aukiolevaan Trail Tune -asentoon.

Specializedin sivuilta:

Make the most of any trail on the most versatile trail bike around. When Ned Overend became a member of the Specialized family in 1989, he was signed on to lead Team Stumpjumper. "Riding for Specialized has been incredible because they've always made sure we have every technological advantage possible," says Ned, who spends much of his time developing new products like the AFR Shock Brain shock with Brain Fade found on the new Stumpjumper FSR.

Our new FlowControl Brain allows the AFR rear shock to instantaneously transition between firm and fully active settings, enhancing both efficiency and control. For race situations or just high-performance riding, the Brain can be dialed to a hardtail firm setting, guaranteeing maximum efficiency on both rough and smooth terrain.

Thanks to its custom AFR Shock rear shock with FlowControl Brain and a revolutionary chassis, the 2007 Stumpjumper is the lightest, most efficient and best handling XC Trail bike available.

Tutustu Specializedin Total Suspension Integration -teknologiaan:

http://cdn.specialized.com/OA_MEDIA/pdf/suspension_oct5.pdf

Takavaihtaja ja vaihteensiirtäjät ovat SRAM X.0 -sarjaa. Keula on Fox Talas RLC, jossa voi kiertovalitsimesta kääntämällä valita juositusmatkan maaston mukaisesti. Vaihtoehtoina ovat 140, 120 ja 100 mm. Jarruina ovat erittäin kevyet Magura Martat. Kiekkosettinä on DT Swiss XR 4.2D. Kampisetti etuvaihtajan ohella on laadukas Shimano Deore XT. Satulatolppa on kevyt Thomson Elite. Satulana on titaanikiskoinen Specialized BG Rival, jolla onnistuu pitkätkin pyörävaellukset miellyttävästi BodyGeometry-teknologian myötä. Ohjaustanko on hiilikuituinen Specialized S-Works. Pyörän kuluvat osat ovat hyvässä kunnossa eivätkä vaadi vaihtoa tai huoltoa.

Jousituksen säätömatkan myötä pyörä soveltuu varsin hyvin niin xc- kuin enduro-kisoihin. Kyseessä on 2007 vuoden malli:

http://www.specialized.com/gb/gb/bc/SBCProduct.jsp?arc=2007&spid=22221

Vuoden 2008 malliin joustomatkaa lyhennettiin 120 mm:iin, 2010 joustomatka palautettiin takaisin 140:een, myös jousitusratkaisu palautui vaakaputken suuntaiseen takajousituksen sijoitukseen.

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle.

MALLI

Specialized Stumpjumper FSR Pro

OVH

4 299€ !

RUNKO

FSR M5 manipulated alloy frame w/ Transform monocoque TT, Magnesium link, carbon reservoir mount, sealed cartridge bearing pivots and rear shock mounts. replaceable derailleur hanger, two sets of water bottle bosses, disc compatible, 120mm travel

TAKAJOUSITUS

Specialized AFR Shock w/ Flow Control valve, adjustable Trail Tune range, air spring, adjustable rebound, 7.75x1.75"

KEULA

Fox Talas RLC, 100-140mm, rebound adj, alloy steerer

KAMMET

Shimano M-760 XT Hollowtech II

RATTAAT

22A/32A/44A 4mm thick outer, 4 bolt 104/64mm

KESKIÖ

Shimano M-760 XT, integrated with crank

VAIHDEVIVUT, VASEN

SRAM X.0, carbon/aluminum trigger 9-speed

VAIHDEVIVUT, OIKEA

SRAM X.0, carbon/aluminum trigger 9-speed

TAKAVAIHTAJA

SRAM X.0, 9-speed, long cage

ETUVAIHTAJA

Shimano M760 XT, 34.9 clamp, bottom swing, dual pull

JARRUT, EDESSÄ

Magura Marta, hydraulic disc, 180mm rotor

JARRUT, TAKANA

Magura Marta hydraulic disc, 160mm rotor

JARRUKAHVAT

Magura Marta

VANTEET

DT Swiss XR 4.2D, 24mm w/ eyelets, 32h

ETUNAPA

Specialized Stout disc, sealed cartridge bearing, high/low flange, 32h

TAKANAPA

DT Swiss Custom SL, 32h disc, alloy QR

OHJAINLAAKERI

1 1/8" threadless, integrated alloy cups, sealed cartridge bearing

OHJAINKANNATIN

Specialized adjustable rise, OS 31.8, 3D forged w/CNC finish

OHJAUSTANKO

Specialized S-Works SBC OS XC low rise carbon bar, 640mm wide, 6 degree up, 8 degree backsweep

SATULATOLPPA

Thomson Elite, 7000 series aluminum, 2-bolt adjust, 30.9mm

SATULA

Specialized BG Rival, Titanium rails

KOKO

M (sopii 172-184 cm, huomioi palautusoikeus)

Geometria:

http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCProduct.jsp?arc=2007&spid=22221

HINTA

Vain 1770, aiemmin 2370 €

Pyörän yhteydessä voi ostaa Shimanon PD-M520-lukkopolkimet 15 euron hintaan (normaalihinta 49 € täällä: http://www.lundberg.fi/node/108).

Kyseessä on paitsi kovan luokan kisaväline, myös erittäin tyylikäs kokonaisuus mustaa, valkoista, punaista ja sinistä.

P1190732.JPG

Katso kuvat:

https://picasaweb.google.com/rollthrough/SpecializedStumpjumperFSRPro?authkey=Gv1sRgCOL12tDd9r--dA&feat=directlink

Hakusanat:

xc, xc-pyörä, mtb, cross country, trail-pyörä, trail-maastopyörä, maastopyörä, täysjousitettu maastopyörä, täysjoustomaastopyörä, täysjousto, maastopyörä, pyörä, polkupyörä, Specialised Stuntjumper, Stump Jumper, Sworks, S-Works, ei all mountain, Epic, Marathon, Expert, Comp, Elite, Pro, Carbon, FSR XC.

Osta tästä nyt erittäin hyvin varusteltu, erittäin kevyt ja tyylikäs hi-end-kilpatason trail-pyörä edullisesti. Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Voin esitellä pyörää myös Skype- tai Messenger-videopuhelun välityksellä.

Pyörällä on kahden arkivuorokauden palautusoikeus. Lisäksi voin lähettää pyörän bussiennakolla, jolloin maksat pyörän kokonaisuudessaan vasta sen vastaanottaessasi. Osta siis riskittä!

Postitus ja maksu:

Postituskulu Suomeen Matkahuollon kautta 25 €.

Matkahuollon bussiennakko käy myös mainittujen lisäksi. Siitä muodostuu 7,20 euron lisämaksu. Toimitettaessa pyörä bussiennakolla se maksetaan vasta vastaanotettaessa, täten tietysti ei muodostu etukäteismaksusta muodostuvaa periaatteellista riskiä.

Muussa tapauksessa nouto tai rahat tilille, pyörä Matkahuoltoon. Matkahuoltohan kuljettaa pyörän sitten ajokuntoisena perille noin vuorokaudessa. Suojaan pyörän ennen kuljetukseen laittamista.

Postipaketilla tai postiennakolla lähetettäessä kulut sovitaan erikseen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...