Jump to content

Terratrike Path sähkönojapyörä/trike, -, Tampere


abba

Recommended Posts

Merkki: Terratrike

Malli: Path

Lyhyt kuvaus: sähkönojapyörä/trike

 

Rungon koko: -

 

Kuvaus: Myydään helmeä sähköistetty Terratrike Path -trike. Aivan mahtava kaupunkiraketti ja liikkuva piknik-tuoli, jossa avustusta riittää noin 30 kilometrille suht reippaasti ajaen.

Tuotin tämän reilun 10 vuotta sitten suoraan valmistajalta, ja lisäsin siihen kohta perään Cyclonen sähköavustuksen. Valitettavasti itsellä ei pyörälle tunnu löytyvän käyttöä kuin kerran, pari kesässä, joten se saisi löytää aktiivisemman kodin. Pyörä on siis hyvin vähän ajettu. Monet vuodet se on seisonut työpaikan aulassa maskottina. Pyörää on aina säilytetty lämpimässä ja sen myös näkee kunnosta.

Pyörässä on alkuperäinen kolmivaihteinen Sturmey-Archer-takanapa, joka sopii todella hyvin yhteen sähköavustuksen kanssa. Sähköavustus on keskivetomoottorilla kahdella vapaakytkimellä, joten voit vapaasti polkea avustuksella tai ilman. Moottori ei vastusta missään tapauksessa. Avustusta säädetään käsikaasulla vasemmalla kädellä, vaihteet vaihtuu niin ikään kiertovaihtajalla oikealla. Akku on irrotettava 24 V / 8 Ah, laturi tulee mukana.

Erittäin rento alaohjaus. Erittäin mukava penkki. Erittäin tehokkaat ja muutenkin hyvät mekaaniset levyjarrut. Paksut ja mukavat Schwalbe Big Apple -renkaat autoventtiileillä. Tavaralaukkuun mahtuu hyvin tavaraa. Varusteina edessä hyvä patterivalo, takana automaattinen magneettitoiminen vilkkuvalo, kaksipuoliset polkimet (flät/SPD), pulloteline, lukko, pumppu, varaosat ja porokello(!).

Penkki on nyt säädetty 184-senttiselle. Säätövaraa on hiukan kumpaankin suuntaan, mutta kovin lyhytjalkainen saattaa joutua modaamaan jotain. Pyörää siirtelee ovistakin kohtuu helposti pystyasennossa.

Myyntihinta on 1600 e. Aikanaan kustannuksia on tullut noin 2700 e.

Yhteydenotot ja lisätiedot yksityisviestillä.

Pidän vallitsevan tilanteen vuoksi jonkinlaista eristystä, mutta tarvittaessa koeajo onnistuu Tampereen keskustassa. Pyörän toimitus onnistunee eri tavoin kuluja vastaan.

Pari videota:
http://mega.kapsi.fi/tmp/path1.mov
http://mega.kapsi.fi/tmp/path2.mov

 

Hinta: 1600 €

 

Paikkakunta: Tampere

Maakunta: Pirkanmaa

 

Yhteystiedot: yv

 

IMG_0200.JPGIMG_0201.jpgIMG_0206.JPG


Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...