Jump to content

abba

Jäsen
  • Viestit

    57
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 054 profiilin katselua
  1. Merkki: Schwalbe Malli: Ice Spiker Pro Evo 26x2.35 Lyhyt kuvaus: nastarenkaat Kuvaus: Vanha ja hyvä Schwalbe Ice Spiker Pro Evo 26x2.35 60-559 taittuvakylkinen nastarengaspari. Vähän ajetut, pinta hyvässä kunnossa, kaikki nastat paikoillaan, sisällä litkujäämiä. Hinta 70 e/pari. Postikulu 10 e. Toimitus mahdollinen Tampereen ympäristössä. Hinta: 70 € Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: yv
  2. Merkki: FSA Metropolis Malli: Patterson Transmission Lyhyt kuvaus: 2-v kampivaihteisto Kuvaus: Sinkula on siisti, mutta matkalla on mäkiä? Vastaus on kaksivaihteinen planeettavaihteistollinen Patterson Transmission -kampisarja. Vaihteistossa on suora välitys 28-hampaisella rattaalla, sekä 1.6:1 ylivaihde "45-hampaisella rattaalla". Vaihto tehdään vaijeria nykimällä millä tahansa soveltuvalla vipstaakilla. Tällä joutilaalla yksilöllä on ajettu alle 300 km, mutta on näemmä ehtinyt jo käytön jälkeä tulla. Toimii ja vaihtaa kuitenkin hienosti. Ei-vetopuolen kampi löystyy, joten sen kiinnittämiseen joutuu kiinnittämään huomiota. Tuon seurauksena alumiinisesta päätytulpasta lähti kierteet. 175 mm kammet. Huom.: Ei sovellu jalkajarrun kaveriksi/fiksiksi, koska vaihteistossa on vapaakytkin. Mukaan saa kehnon Microshift-vivun ensikokeilua varten, mutta kannattaa laittaa vaikka perinteinen kitkavipu alaputkeen. Uutena maksanut 250 - 300 e luokkaa. Nouto Tampereelta tai postitus. https://pattersonbiketransmissions.com/install%2Fspecs Hinta: 70 € Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yv.
  3. Kuski asunut taas koko kesän mökillä ja trike joutilaana sitissä. Ostakaapa pois.
  4. Merkki: Terratrike Malli: Path Lyhyt kuvaus: sähkönojapyörä/trike Rungon koko: - Kuvaus: Myydään helmeä sähköistetty Terratrike Path -trike. Aivan mahtava kaupunkiraketti ja liikkuva piknik-tuoli, jossa avustusta riittää noin 30 kilometrille suht reippaasti ajaen. Tuotin tämän reilun 10 vuotta sitten suoraan valmistajalta, ja lisäsin siihen kohta perään Cyclonen sähköavustuksen. Valitettavasti itsellä ei pyörälle tunnu löytyvän käyttöä kuin kerran, pari kesässä, joten se saisi löytää aktiivisemman kodin. Pyörä on siis hyvin vähän ajettu. Monet vuodet se on seisonut työpaikan aulassa maskottina. Pyörää on aina säilytetty lämpimässä ja sen myös näkee kunnosta. Pyörässä on alkuperäinen kolmivaihteinen Sturmey-Archer-takanapa, joka sopii todella hyvin yhteen sähköavustuksen kanssa. Sähköavustus on keskivetomoottorilla kahdella vapaakytkimellä, joten voit vapaasti polkea avustuksella tai ilman. Moottori ei vastusta missään tapauksessa. Avustusta säädetään käsikaasulla vasemmalla kädellä, vaihteet vaihtuu niin ikään kiertovaihtajalla oikealla. Akku on irrotettava 24 V / 8 Ah, laturi tulee mukana. Erittäin rento alaohjaus. Erittäin mukava penkki. Erittäin tehokkaat ja muutenkin hyvät mekaaniset levyjarrut. Paksut ja mukavat Schwalbe Big Apple -renkaat autoventtiileillä. Tavaralaukkuun mahtuu hyvin tavaraa. Varusteina edessä hyvä patterivalo, takana automaattinen magneettitoiminen vilkkuvalo, kaksipuoliset polkimet (flät/SPD), pulloteline, lukko, pumppu, varaosat ja porokello(!). Penkki on nyt säädetty 184-senttiselle. Säätövaraa on hiukan kumpaankin suuntaan, mutta kovin lyhytjalkainen saattaa joutua modaamaan jotain. Pyörää siirtelee ovistakin kohtuu helposti pystyasennossa. Myyntihinta on 1600 e. Aikanaan kustannuksia on tullut noin 2700 e. Yhteydenotot ja lisätiedot yksityisviestillä. Pidän vallitsevan tilanteen vuoksi jonkinlaista eristystä, mutta tarvittaessa koeajo onnistuu Tampereen keskustassa. Pyörän toimitus onnistunee eri tavoin kuluja vastaan. Pari videota: http://mega.kapsi.fi/tmp/path1.mov http://mega.kapsi.fi/tmp/path2.mov Hinta: 1600 € Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: yv
  5. Merkki: Croc Malli: Fat Lyhyt kuvaus: hiilikuitutolppa Kuvaus: EDIT: Poistettu myynnistä. Tarvitsenkin itse. Käytetty hiilikuitutolppa Crocin läskistä. Käytön jälkeä putkessa. Halkaisija 31.6 mm, pituus 360 mm, paino 230 g. Postikulu 5 e tai nouto Tampereen keskustasta. Hinta: -- Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yv
  6. Käyttämättömät varpaanlämmittimet klossiaukolla. Hae itsepalveluna pois Tampereen keskustasta. Tuo olut tilalle, jos siltä tuntuu.
  7. Vähän käytetty Shimano SM-RT32 centerlock-jarrulevypari, 203/160 mm. 10 e Tampereella tai 15 e postissa.
  8. Vain muutaman kerran käytetyt siistit Superga-kangastennarit. Jäykkä pohja soveltuu hyvin pyöräilyyn. Koko 44. Auttamatta liian pienet mulle. Hinta 20 e 10 e. Tampereella keskustassa tai Sarankulmassa voi sovittaa. Postissa ei voi (+10 e).
  9. Five Ten Spitfire -pyöräily/skedekengät koossa 44.5/290 mm. Flättikenkien aatelia. Paljon nautitut, mutta kuntoa on vielä jäljellä. Oma jalka vähän levinnyt, joten vaihdoin samanlaisiin hiukan isompiin. Saattaapa noissa olla kokokin hiukan nafti, joten harkitse jos kokosi on luokkaa 44 tai alle. Tampereella voi sovittaa, postissa saa säkkisikana (+10 e). 20 e.
  10. Käyttämätön Shimano XTR ST-M975 Dual Control etujarru/vaihdevipu. Levyjarrulle, 3-sp. Molemmat toiminnot samassa vivussa. 30 e 20 e. Tampereella tai postissa.
  11. Käytetty Topeak Airfender a2 ilmatäytteinen rullattava takalokasuoja. 5 e. Tampereella tai postitse yhteensä 11 e.
×
×
  • Luo uusi...