Jump to content

Kolin kierros MTB-tapahtuma 10.8.2013


Teemu

Recommended Posts

Maastopyöräilytapahtuma Kolin kierros lauantaina 10.8.2013

Kolin kansallismaisemiin ja -maastoihin pääsee maastopyöräilemään taas elokuussa! Kyseessä on Joensuun Pyöräilijät ry:n järjestämä retkiajotyyppinen maastopyöräilytapahtuma, jossa ei turhaan otsanahkaa rypistellä. Kolin kierroksella voit osallistua joko aloittelijaystävälliselle lyhyelle kierrokselle (30 km) tai vaativille pitkille kierroksille (65 & 80 kilometriä). Kierrokset on merkitty maastoon omatoimista ajoa varten tapahtumapäivänä. Kaikki kierrokset, myös pitkät, ovat yhtä rengasreittiä! Kolilla ei siis ajella samoja maisemia moneen kertaan. Upeita polkuja, tiukkoja nousuja ja mahtavia maisemia riittää senkin edestä!

Junnuille järjestetään oma ohjattu Junnukierros Kopravaaran ympäristössä. Junnukierrokselle voivat osallistua 6-12 -vuotiaat lapset vanhempineen. Myös cyclocrossareita hemmotellaan, sillä uutuutena tänä vuonna Kolin kierroksella järjestetään Cyclokierros CX-pyörille! Ryhmässä ajettavan cyclokierroksen pituus on noin 90 kilometriä ja reitti kulkee osin Kolin kierroksen maastoreittejä pitkin sekä huoltopisteiden kautta. Toki mehevimmät vaaranousut ajetaan. Cyclokierrokselle otetaan korkeintaan 20 henkilöä.

Tapahtumakeskuksena toimii Kolin Future Freetime, joka tarjoaa myös edullista majoitusta Kolin kiertäjille. Reittien varrella huoltopisteet palvelevat osallistujia. Kierroksen päätteeksi ruokailu ja sauna. Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja. Osallistujat on vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtumassa ei ole ajanottoa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://joenspy.fi/kolinkierros/
Blogi: http://kolinkierros.blogspot.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/events/426540070745743/
Yhteys: [email protected]

Tervetuloa maastopyöräilemään Kolin kansallismaisemiin!

logo2013pikku.png

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...