Jump to content

[MYYTY] Bullitt, British Racing Green, Helsinki


samin

Recommended Posts

Myydään MYYTY pitkin hampain lasten kasvettua omiin fillareihin Bullitt British Racing Green tavarapyörä.

 

Pyörä on alunperin ostettu suoraan Larry vs Harrylta 2013, ja toimi perheen autonkorvikkeena useamman vuoden ruokakaupan, rautakaupan ja päiväkodin välillä. Pyörää on säilytetty sateelta suojassa, ja on juuri huollettu Velobian toimesta: kaikki liikkuva tsekattu ja säädetty sekä jarrupalat, Alfine 11-takanapa sekä käytännössä koko voimansiirto uusittu hyväkuntoista keskiölaakeria lukuunottamatta. 


Alkuperäiset kammet joissa Fyxationin flätit. Kumeina Vittorian Randonnneurit joilla menee kesä ja talvi. Saat mukaan myös iskemättömät Kojakit kesäkumeiksi. 


Ohjaamossa on ns. lähetti-setup eli Eastonin suora stemmi + Bullittin oma flatbar. Kahvoina Cinellin Mike Giant-lukkotupit. Alfinen vaihtajan numeronäytöstä on tippunut pleksikansi jonnekin mutta tämä ei vaikuta käytännössä mihinkään mitenkään. 
 

Maalissa tarroja päällä, enimmäkseen huvin ja tyylin vuoksi. Maalipinnassa jonkin verran käytön jälkiä kuten asiaan kuuluu, mutta ei mitään dramaattisempaa – runko on rakenteellisesti hyvässä kunnossa. 

 

Alkuperäinen Bullittin lähettisatula, Larry & Harryn pidempi seatpost. Edessä tänä kesänä asennettu bränikkä LvH:n Honeycomb board. Mukaan tulee myös pari pikkulasta vetävä muovilaatikko jossa Larry & Harryn taitettava penkki turvavyöllä, sekä Kryptoniten ketjulukko. Laatikko + penkki ei tällä hetkellä kiinni pyörässä, alla linkissä kuvia miltä näyttävät. 

 

Erinomainen fillari jossa paljon kilsoja jäljellä uuden voimansiirron ansiosta. Larryn vs Harryn kaupassa vastaava setup liikkuu 3500 tietämillä, nyt tämä 2250€. Koeajettavissa Helsingissä Oulunkylä-keskusta -välillä. 

Kuvia: https://www.dropbox.com/sh/ct9gx2tso6kgyhv/AACOpNSpgI0x4fjgkjgVV76La?dl=0

Yhteydenotot ja tarjoukset: Whatsapp / SMS 050 528 9265 tai meilillä [email protected]

IMG_0234.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...