Jump to content

MYYTY - M/V: Canyon Spectral AL 6.0 27,5+ 2018 koko L Ruokolahti


jhomen

Recommended Posts

Elokuussa -18 ostettu spectral myyntiin. Nälkä kasvaa syödessä ja pitäisi tää päivittää nyt uuteen jyräkämpään Enduropeliin.
Ei häpeä uudelle, päivitetty yleistä närää aiheuttanut takarengas Rekon+ 2,6" -> Minion DHR 2 2,6" leveenä. Renkaat litkutettuna myös eli ajovalmiimpi paketti mitä uusi. Polkimet eivät kuulu kauppaan, mutta marsh guardin kuraläpät keulassa ja takana kuuluvat. Tästä siis viimisenpäälle hauska trailipyörä, joka taipuu todella monipuoliseen ajoon aina bikeparkista neulaspolulle. Mikäli mielii vielä muhkumpaa kumia alle niin 2.6" tilalle voin laittaa 2.8" leveät ajamattomat high rollerin ja Rekon+:san jolloin tämä alkaa olla ihan kunnon 27,5+ pyörä.

 

2.12 käyty kokonaan läpi, huollettu ja putsattu viimosenpäälle. Lisätty kuva myös puhtaasta pyörästä keittiössä :) Pyörällä siis ajettu elokuun puolivälistä joulukuun alkuun. Kokonaisuudessaan n. 600km. Voimansiirto ym. kulutusosat siis lähes uutta vastaavat.

Canyonin sivuilla pyörästä kerrotaan seuraavaa: 
Spectral AL 6.0 on pyörä, joka sopii polkuajoon ja jolla voi mennä myös endurokisoihin, mutta sen leikittelevä geometria kannustaa uusimaan ajoja radalla. Kestävä alumiinirunko on varustettu RockShox Pike RC -etuhaarukalla ja RockShox Deluxe RT -takaiskunvaimentimella, jotka kestävät putoamisia korkealta. Joustomatka on edessä 150 mm ja takana 140 mm, ja pääset nauttimaan jousituksen Triple Phase -toiminnasta: joustoalueen alussa vaimennus reagoi herkästi pitääkseen renkaan otteen ajoalustasta, kunnes tullaan joustoalueen vakaaseen osaan, jossa pystyy ajamaan epätasaisia osuuksia menettämättä nopeutta, ja joustomatkan progressiivinen loppuosa saa joustavuuden tuntumaan pohjattomalta. Kuuluisa SRAM GX1 Eagle 1x12 -vaihteisto tarjoaa yhden eturattaan voimansiirron yksinkertaisen rakenteen uhraamatta laajaa välitysaluetta, joka toimii hienosti sekä nousuissa että laskuissa. DT Swiss M 1900 Spline -kiekot toimivat loistavasti yhdessä 2,6-tuumaisen Maxxis Minion DHF -eturenkaan ja yhtä leveän Maxxis Rekon+ -takarenkaan kanssa antaen massiivisen pidon keveydestä tai kestävyydestä tinkimättä. Jos etsit huolellisesti suunniteltua ja rajuimmatkin seikkailut kestävää täysjoustomaastopyörää, vie Spectral AL 6.0:n sinut lahemmäksi polkunirvanaa.

Ja Vital MTB on hehkuttanut pyörää seuraavanlaisesti (linkki)

Tekniset tiedot omana kuvanaan.

 

Rungon koko: L 

Rengaskoko: 27,5"

Paikkakunta: Ruokolahti 

 

Hintapyyntö: 2000€ / mahdollisuus ostaa myös runkosettinä 1000€ hintaan (runko, rockshox deluxe rt takaiskunvaimennin, ohjainlaakeri ja sram gxp keskiölaakeri ja integroitu satulatolpan kiristyspanta)
Vaihdossa kiinnostaa saman hintaluokan läskipyörä (S-L koot) tai maantiepyörä koko n.56-58

Yhteydenottotapa: YV / o5o 3o88 256

DSC07039.jpg

nimetön.jpg

 

IMG_20181202_184843.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...