Jump to content

MYYTY: Cannondale Bad Boy Ultra


tasapaino

Recommended Posts

Myynnissä turhan vähälle ajolle jäänyt L-kokoinen Cannondale Bad Boy Ultra. Vuosikerta rungolla mitä ilmeisimmin 2009, hankin tämän uutena 2010. Kilometrejä on takana varsin vähän ja kunto on siisti. Cannondalen joustokeula on matkan varrella kerran myös huollatettu. Sen jälkeen on ajeltu hyvin vähän.

Pyörässä on nyt kiinni 1x9 vaihteisto slx vaihtimella ja vanhemmalla xtr (rd-m950) takavaihtajalla. Etuvaihtajan vivun (slx) ja eturieskat saa mukaan jos haluaa lisää vaihteita. LX-etuvaihtaja toimittaa nyt ohjurin virkaa. Jarrut Juicy 3, takakiekkona Shimanon WH-M765 UST tubelessina, edessä WTB/deore sisurilla. Renkaat tasamaalle sopivat Continental topcontactit, mutta maastorenkaita löytynee myös jos tarvetta on sellaisille. Kevyet Exustar lukkopolkimet, joihin käy shimanon klossit. Normipolkimet saa mukaan myös jos on tarvetta. Kuvan satula jää kotiin, mutta sille löytyy vaihtoehtoja hyllyltä. Mukaan saa myös jotain pikkukilkettä, kuten pullotelineet, jos on tarvetta.

 

Pyörä on maastokelpoinen tuolla rungolla ja keulalla vaihtamalla rengastuksen, mutta siinä voi käyttää käsittääkseni yhtä lailla myös 700c maantiekiekkoja. 

 

Myyty 500€

 

post-261-0-64534600-1357385076_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...