Jump to content

tasapaino

Member
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Roihuvuori, Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Myydään Thule pyöräteline kahdelle pyörälle vetokoukkuun. Käytön jälkiä, mutta täysin kunnossa. Nouto Helsingin Roihuvuoresta. Hp 40€ Pikaviesti tavoittaa.
 2. Ostetaan maasturiin 96 bcd symmetrinen narrow wide 30T ratas. Eli kampiin, joissa kaikkien pulttien välimatka toisiinsa sama. Tarjoa kohtuuhintaan jos löytyy ylimääräistä. Paikkakunta on Helsinki, itäpuolella pk-seutua onnistuu nouto ja postilla tietysti muualta. YV:llä saa kiinni.
 3. Myydään takuuseen saadut käyttämättömät Mavic XA 27.5" kiekot. Speksit: XD / 142x12 / 100x15. Sisäleveys 28mm luokkaa. Oma vaaka näytti yhteensä vähän alle 1870g, valmistajan lukema ilmeisesti vähän enemmän. Kesällä prakasi uudesta pyörästä navat ja nämä tuli takuukiekkoina nyt jälkikäteen tilalle. Alkuperäiset eivät siis olleet Mavicit vaan merkin omat tekeleet. Ehdin hankkia silloin jo saman tien uudet kiekot tilalle, eli nämä jäivät nyt ylimääräisiksi. Nouto Helsingin Roihuvuoresta, postitus on vähän hankalaa kun paffilaatikot lähti vanhojen kiekkojen mukana valmistajalle. Yv:llä tavoittaa. Hp. 200€
 4. Myydään käytetty ylimääräiseksi jäänyt DT Swiss X1600 26" etukiekko. Centerlock jarrulevylle tai adapterilla 6-pulttiselle. Centerlock mutteri ja DT Swissin oma adapteri 6-pulttilevylle tulee nyt mukaan. Niitä ei näy noissa kuvissa. 9mm pikalinkkuakselille on siis nämä navat, jonkinlainen linkku löytyy mukaan jos on tarvetta. 815g oman vaa'an mukaan ilman 6-pulttiadapteria ja mutteria. Kunto aivan siisti käytetyksi. Napa pyöri nätisti. Hp 45€. Nouto Helsingin Roihuvuoresta. Viestillä tavoittaa.
 5. MYYTY Myydään käytöstä poistunut arkikäyttiksen runko. Toimivana varkaudenestojärjestelmänä on toiminut merkki, eli Corratecin x-vert s 0.4. Mukana Shimanon Hollowtech kammet ja puhdistusta vaativa mutta toimiva ohjainlaakeri. Sekä ehjä vaihtajan korvake tietysti. Kulumaa ja jälkeä on paljon, runkoa on myös teippailtu osin mustalla ja osa teipeistä kulunut pois. Mutta ehjä on ja yllättävän kevyt. Paikat sekä vanne- että levyjarruille. Efektiivinen vaakaputki n. 61cm. Hp 25€ Nouto Helsingin Roihuvuoresta. Viestillä tavoittaa.
 6. MYYTY Myydään arkikäyttiksestä purettu 26" takakiekko. Deore napa, luultavimmin wtb vanne. Alkuperä GT:n Force täysjousto. Puutteet: Yksi levyn pulteista jumahtanut kiinni ja kanta tärvääntynyt jonkin verran poistoyrityksessä. Joten 160mm levy tulee mukaan.. Napa ei pyöri ihan pehmeimmin, mutta pyörii kuitenkin. Vapaaratas ok. Hp. 15€ Nouto Helsingin Roihuvuoresta.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.