Jump to content

M: -84 58cm Rossin -maantiepyörä MYYTY


JokkeA

Recommended Posts

Myynissä Rossinin maantiepyörä, perimätiedon mukaan tullut sponssina vuonna -84 SM-tason kuskille. Vanhempaa Rossinia en ole Suomessa vielä nähnyt, olisikohan tämä jopa ensimmäisiä? Paljon ajettu, vaatii maalipinnan uusimisen jos seinäpyörää hakee, ajossa menee näinkin.

Osasarjana pääosin Campagnolon Nuovo Record, Rossin-logoja jarrukahvoissa, satulatolpassa ja eturattaassa. Mavic -takakiekko, napana 501 ja vanne Mach 2 CD 2, etukiekossa nätti Campan korkealaippainen napa ja Mavic Monthlery route -vanne. Polkimina vaihtoehtoisesti Wellgon Look-tyyliset lukkopolkimet tai Campagnolo Stradat Cristophen häkeillä, remmeiksi voin antaa mukaan jotkut nyloniset

5287432613_a5a14dc7b7_z.jpg

Kuva viime kesältä, kuvan ottamisen jälkeen satulatolppa vaihtunut takaisin orkkis-Campaan, tankoteipit mustiin ja satulaksi Selle Italian uustuotanto-Turbo. Rungon korkeus 58cm, pituutta mittasin 56cm putken keskeltä keskelle (c-c).

5600655265_5e6cfd0423.jpg

Kuva pyörän tämän hetkisestä kunnosta, eteen olen ehtinyt jo asentaa jarruvaijerin, takajarruvaijeri on tilauksessa. Maalipintaa paikkailtu, mutta ruostetta pyörässä ei ole. Jarrukahvojen huppujen parhaat päivät ovat jo takanapäin.

Hinnaksi ajattelin -Myyty-. Pyörä Turussa, en mielelläni lähettele, mutta laittele viestiä niin katsotaan. Lisäkuvia ja -tietoa pyydettäessä. Yhteyttä voi ottaa maililla [email protected] tai puhelimella 0407206189. Vaihdossa mieluiten käteistä, vaihdossa voisi kiinnostaa 58-60cm ratarunko tai uudempi maantiepyörä (voin maksaa väliä).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...