Jump to content

***MYYTY*** Colnago Super (?) 61cm


Mika K

Recommended Posts

Myydään hieman tukevampaan teräsraamiin siirtymisen johdosta hieno ja hyväkuntoinen Colnago. Malli luultavastikin jonkinlainen proto-Super tai Suomessa maahantuojan toimesta uudelleenmaalattu/tarroitettu Mexico 80-luvun alkupuolelta, itse valmistajakaan ei osaa kyselyihin tämän tarkemmin sanoa. Vaakaputki selkeästi littana ja vinoputkessa apilamalli. Hieman lisätietoa arvoituksesta löytyy http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/ ... hp?id=2880.

Rungon nimelliskoko 61cm (c-t 63cm) ja vaakaputki 59cm. Osapaletti suurimmaksi osaksi Campan G.S. sarjaa (voimansiirto, vaihteisto, navat) lisämausteena Shimano Dura-Acen jarrukahvat ja 600-sarjan ohjainlaakeri. Putkiosat orkkista mm. upea 3TTT:n stemmi. Kiekot ei ihan luotisuorat, mutta navat loistokunnossa ja rullaavat hyvin uusien Contin tuubien kera. Seat pin edelleen väliaikaisratkaisu eli sopivaa Campan omaa ei ole tullut vastaan.

Hp: 750e ilman satulaa ja satulalaukkua. Matkaan saattaa vielä löytyä orkkissatula, sekä Campan jarrukahvat ja jotain muuta pientä. Oulun alueella, lisäkuvia saa pyynnöstä ja jopa koeajokin mahdollinen.

Yhteydet privalla, spostilla mika.kankainen()nethawk.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...