Jump to content

GT Zaskar 1993 22" levyjarrukorvakkeella 60 € ** myyty **


Bibbit

Recommended Posts

Hei, eli myynnissä on aito ja alkuperäinen GT Zaskar alumiinirunko, joka on valmistettu 6061 alumiinista Yhdysvalloissa. Rungon vuosimalli on 1993, jos luin kuvissa näkyvää runkonumeroa oikein. Runkoa pidetään tietääkseni yhtenä aikansa parhaimmista jäykkäperistä, ja nimenomaan tätä vanhempaa Yhdysvalloissa valmistettua.

Tämä runko on mittaukseni mukaan 22". Eli mittasin keskiön keskikohdasta aivan satulaputken yläreunaan, jolloin mitaksi tuli 56 cm.

Finnpeak hitsasi runkoon myös levyjarrukorvakkeen (maksoi 90 € + postit), joten uudetkin jarrut saa tähän suoraan kiinni. En ehtinyt asentaa levyjarruja tähän, joten en tiedä miten levyjarrujen letkut menevät rungon alkuperäisiin pidikkeisiin kiinni.

Rungon keskiömuhvi on myös jyrsitty suoraksi esim. Hollowtech II -keskiölaakereita varten.

Kuvassa näkyvän XT-etuvaihtajankin saa mukaan kauppaan, kuin myös satulaputken. Kuvassa näkyvän keskiön (+ kammet) voin myydä yhdessä tai erikseen kohtuuhintaan (Shimano Hone HT II)

Rungossa on Tiago 1 1/8" ohjainlaakeri, josta alapuolen kartio / "crown face" on hukassa, ja sen löytyminen on epävarmaa.

Tulevan muuton vuoksi hinta nyt vain 60 € (xt-etuvaihtaja ja satulaputki sisältyvät hintaan + toinen vaihdettava takavaihtajan korvake)

Runko noin 20 vuoten ikäänsä nähden erinomaisessa kunnossa. En ole huomannut mitään kolhuja tms. vaurioita rungossa. Normaaleja iän tuomia naarmuja ja pinttynyttä likaa rungossa on.

Sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mistä nouto on suotavaa. Pahvilaatikkoa ei tälle löydy, mutta voin yrittää teipata kovaan aaltopahviin mahdollisimman hyvin postitusta varten, jos noutajaa ei löydy.

Kuvia voit katsoa seuraavassa osoitteessa:

http://imgur.com/a/OX921

GIXTOl.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...