Jump to content

MYYTY - Specialized Epic Comp Carbon 29 (kisavalmis paketti), M-koko


Tähtisaari

Recommended Posts

Kuvaus: 

Myynnissä paljon uutta osaa ja päivitystä saanut Spessun Epic hiilaripyörä. Pyörässä on käytännössä runko, polkimet ja keula alkuperäisiä, muut osat päivitetty. Pyörä ostettu syksyllä 2016 (takuukuitti löytyy), vm-16 oleva Epic, tuosta tiedot alkuperäisillä spekseillä olevaan pyörään: https://www.specialbike.fi/tuotteet.html?id=297/938 Pyörän paino on ihan piirun päälle 10kg ilman polkimia 2,35" Schwalben kumeilla. Kapiammilla kumeilla ja keulan sekä polkimet päivittämällä tästä saa reilusti alle 10kg pyörän, arvioisin noin 9,7kg olevan aika helposti saavutettavissa.

 

 

Pyörällä on ajettu useampia kilpailuja ja käytännössä ollut lähestulkoon pelkkänä kilpapyöränä, joten joutaapi pois autotallista roikkumasta, kun ens kesä kisataan läskillä. Seuraavilla osaspekseillä pyörä varustettuna:

 

Tanko: Knucleballin hiilaritanko

Tolppa: Specialized S-works hiilaritolppa, orkkispenkillä joka varsin mukava istua.

Kiekot: Roval Control Carbon 29, samat kiekot mitä käytetään S-works malleissa, hiilarikiekot, ostettu -17 alkuvuonna eli yks kesä niillä ajettuna. 

Kumet: Paikallaan on tälle talvelle ostetut Schwalben Ice Spiker Pro -nastarenkaat, käytännössä uuden veroiset, ei ole nastoja irronnut. Mukaan saa myös täysin uudet ja pakassa olevat ensi kesäksi hankitut 2,35" Racing Ralph kisakumet, keveintä mallia.

Voimansiirto: Paras voimansiirto mitä markkinoilla on tarjolla 1x11 settiin. Nämä osat on päivitetty pyörään Elokuussa ja aika vähän on kilsoja sen jälkeen pyörä nähnyt. Edessä on 32T narrowwide ovaali, wolfteethin muistaakseni merkki. Liipasimena XTR liipasin ja takavaihtajana XTR eli parhainta mallia mitä on saatavilla. Takapakkana on todella kevyt Garbarukin 11-50. Toimii loistavasti ton Shimanon kanssa, todella tarkka ja nopea vaihtaminen. Ketju vaihdettu tammikuussa, ketju myös kevyttä ja ei halvinta mallia. 

Keula: Orkkis RockShox Reba RL 29, 100mm. Takana tietysti täpäreiden paras takaiskari eli Foxin breini. Iskarit on huollettu vuoden 2017 alussa, mutta ajoa sen verran vähän etten ole sen jälkeen vielä huollattanut, kun molemmat pelaa todella hyvin, tämä huootokustannus kuitenkin huomioitu myös pyörän hinnassa.

Jarrut: Shimanon originaalit jarrut, jarrupalat vaihdettu alkuvuodesta, samalla myös kevyemmät jarrulevyt. Nämä orkkisjarrut on niin hyvät, että niitä ei ole järkeä päivittää.

 

Kiekoissa ei ole mitään jälkiä, pyörässä on rungossa tietysti jälkiä niin kuin ajetussa pyörässä onkin, mitään isoja kolhuja tai halkeamia ei luonnollisestikaan ole. Mutta käytetyn pyörän rungossa ajotkin aina näkyy kosmeettisesti.

 

Rungon koko:M 

Rengaskoko: 29 

Paikkakunta: Oulu 

Hintapyyntö: 2500 €, tämä pyörä uutena maksoi 4300 € ja osasarjaa päivitetty yli kahdella tonnilla eli nyt saisi halvalla todella loistavan kisatykin, jossa ei ole osien päivityksenkään tai uusimisen suhteen tarvetta! Vaihdossa voi tarjota sähkötäpäriä.

 

Yhteydenottotapa: y-viestinä tai 0nelijä07066749

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...