Jump to content

MYYTY - Campagnolo Nuovo Record vintage-osasarjaa


Andik

Recommended Posts

Kuvaus: 

 

Campagnolo Nuovo Record kampisetti. Campan rattaat 45-54, pituus 172,5mm. Normaalikierteiset polkimet käy. Netissä on ristiriitaista tietoa sopivasta keskiöakselin pituudesta mutta mulla on ollut Shimanon noin 112mm nelikanttikeskiö. Kunto hyvin toimiva, hieman kosmeettista vikaa pinnassa ja rattaissa naarmuja (näkyy varmaan kuvissa ihan hyvin) mutta muuten ihan siistit varsinkin kauempaa katsoen ja hampaat vielä ihan hyvässä kunnossa, rattailla ajelisi vielä pitkään.

 

Campagnolo Nuovo Record takavaihtaja. Alempi rissa aika kulunut, Suntourin rissat. Muuten toimivassa kunnossa, pelasi hienosti vielä viime kesänä.

 

Satulaputki 27,2 Campagnolo (malli?). kunto naarmuinen mutta pelaa. Pituus noin reilu 20cm. Mukaan tulee myös 27.0 SR Laprade-tolppa jos se sopii paremmin. 

 

Etuvaihtaja Campagnolo Nuovo Record(en satavarma mallista mutta näin olen netissä päätellyt) Toimii ja on hyvä kunto. Kuvassa näkyvän Gipiemme "campakopion" saat mukaan. Molemmissa näyttäisi olevan panta 28,6mm.

 

Campagnolo vaihdekahvat. Kuvista näkyy malli. Toiset kahvat toimivat, pannassa vain hieman ruostetta. Toiset kahvat saat varaosiksi, näistä taitaa puuttua jotain prikkoja. 

 

Lisäksi Nuovo Record polkimet. Näistä en muistanut ottaa kuvia. Mukaan jotkut häkit, ei campan mutta käypäiset. Laakerit pyörii moitteetta ja muutenkin siistit.

 

Kaikissa osissa pitäisi olla kaikki kierteet ehjät. Ei ulkoisesti mitään näyttelykuntoa mutta silti hyvää käyttökuntoa johonkin mieleiseen klassikkorunkoon. Myyn koska minulla on vastaava sarja jo yhdessä museopyörässä kiinni.

 

Hintapyyntö: Koko paketti 130 euroa sis.postit.

Paikkakunta: Sodankylä/Rovaniemi, posti

Yhteydenottotapa: [email protected] 0408479200

 

IMG_0847.JPG

IMG_0856.JPG

IMG_0858.JPG

IMG_0850.JPG

IMG_0857.JPG

IMG_0859.JPG

IMG_0862.JPG

IMG_0849.JPG

IMG_0852.JPG

IMG_0860.JPG

IMG_0851.JPG

IMG_0855.JPG

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...