Jump to content

Vitus 54cm, kevyttä alumiinia


Andik

Recommended Posts

Kuvaus: 

 

Runko hankittu CRC-nettikaupasta 2016 alussa (hinta noin 500 euroa) ja oli viimeisiä -15 malleja. Seuraavana vuonna merkki siirtyi enemmän levyjarrullisiin ja vastaavaa huippukevyttä alumiinista vannejarrullista runkoa ei enää mallistossa ole. Itse punnitsin rungon ja on alumiiniseksi erittäin kevyt, muistaakseni 1170 grammaa hiilikuituhaarukalla eli jopa kevyempi kuin esim. Cannondalen alurungot. Tässä on vielä perinteinen kierteellinen keskiö eli se paras keskiöstandardi. Koko pyörä on noin 8 kg. Runko vieläkin kuin uusi, maalipinta todella kestävä ja vastustaa naarmuja. Muutenkin tosi komea runko livenä. Jämäkkä ajaa, kiihtyy ja kääntyy rivakasti, vähän leveämmillä renkailla ja sopivilla ilmanpaineilla saa sitten pehmeämpää kyytiä jos sitä tarvitsee... Osat vasta sisäänajettu ja todettu toimiviksi. Pyörää huollettu melkein enemmän kuin ajettu. Myyn koska on jo liikaa pyöriä enkä juurikaan aja yhteislähtökisoja enää.

 

Valmistajan tiedot: http://vitusbikes.com/products/zenium-sl-pro/

 

Kasasin pyörän uusilla Campagnolon 10-v osilla. Olen ajanut tällä ehkä muutaman tuhat km, kisoja ehkä kymmenkunta. Ketjut ja pakankin taisin juuri vaihtaa uuteen kun piti saada sopivampaa välitystä. Continentalin renkaat vasta uusittu ja jarrupaloissa reilusti pintaa jäljellä. En muista olenko vaijereita uusinut kertaakaan, hyvin ne tosin vielä toimii ja jossakin vaiheessa tietenkin tämä pieni operaatio on edessä. Kaaduttu vaan kerran parinkympin vauhdista ilman mitään sen kummempia vaurioita osiin. Tankoteipeissä jälkiä mutta voin ne kyllä uusia ennen myyntiä.

 

Kiekot DT Swiss R23 Spline. Näillä ajettu vaan kisoja ja muutamia lenkkejä eli varmaan alle tuhat km. Hienot kiekot, leveät ja matalalla ja pyöreällä profiililla, näistä ei paljon matalat alukiekot enää paljon parane.

Tai halvemmat kiekot Campagnolo Khamsin. Näilläkin ajettu lenkkejä ehkä tuhat km.

 

Osat Campagnolo Veloce/Centaur. Kahvat hienoa uutta -15 mallia joissa nappi suunnattu alaspäin. Jarrut vanhempaa differential-Centauria joissa takana singlepivot, edessä double. Kammet Shimano 105 koska japanilaiset on osannut tehdä kampia ja keskiöitä paremmin. Kirjoitan tarkan osalistan tähän myöhemmin. Tarkempia kuvia saa

Satula Specialized

Satulaputki Zipp service course SL

Stemmi Hylix

Ohjaustanko kapea 38cm Cinelli

Ohjainlaakeri Token

Ei polkimia

 

 

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): "54" vaakaan 545mm, itse olen 177cm ja 110mm stemmillä hyvä.

Hintapyyntö: lähtöhinta 800euroa Dt Swisseillä.

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Sodankylä, kulkeutuu ainakin Rovaniemelle. Lähtökohtaisesti en lähetä, mutta jos maksat postit ja täyden hinnan niin katsotaan 

Yhteydenottotapa: [email protected], 0408479200

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...