Jump to content

MYYTY: Finnpeak TR01 - HIENO vanha aika-ajo/triapyörä 56cm 300€!


Atleetti

Recommended Posts

Myydään viikonlopun autotalli-inventaarion seurauksena hieno, alkuperäiskuntoinen alumiinirunkoinen Finnpeak TR01- aika-ajo/triathlonpyörä. Runko on käsintehty Suomessa ja pyörä on alunperin kasattu kisakuskille (en kylläkään tiedä, kenelle).

-Mitat: 56 cm pysty/54 cm vaaka. Sopii hyvän säädettävyytensä ansiosta n. haarukkaan 176-184 cm.

-Satula/putki: Selle Alpes Flite Titanium/HUMPERT

-Tanko: ITM DUAL (pyöritettävät tattivaihtajat)

-KAIKKI muut osat/komponentit ovat huippukunnossa olevaa Shimano 600-sarjaa (aikansa Dura-Ace). Välitykset rouheat 53/42 edessä, 23/12 takana.

-Kiekot/renkaat: Mavic CXP12, navat tosiaan Shimano 600, gummit Panaracer. Tässä kohtaa on fillarin ainut huomautuksen arvoinen asia; etukiekko on saanut tällin, joka näkyy, muttei ajaessa mielestäni tunnu. Kiekkoa on siis oiottu tällin jälkeen.

-Painoa pyörällä on myyntikunnossa, ilman polkimia, jonkin verran alle 10 kg.

Rungossa näkyy ajan patina asiaankuuluvalla tavalla, koska pyörä on haluttu säilyttää alkuperäisenä. Pyörä on äskettäin (alle 50 km ajoa) täydellisesti huollettu ja säädetty. Kaiken kaikkiaan upea peli, joka kannattaa tulla katsastamaan! Myyn, koska jostain pitää kuitenkin aika ajoin luopua :)

[attachment=0]Finnpeak.jpg[/attachment]

Toimitustapoina nouto Lauttasaaresta/tuurilla toimitus kotiovelle alueella Hki/Espoo, niillä seuduilla kun liikun arkisin päivittäin. Kokonaista pyörää en mieluusti lähde postittamaan ja tämä pitää joka tapauksessa nähdä paikan päällä.

Hinta alennettu: 300€.

Yhteydenotot yksityisviestinä tai nolla neljä nolla 455 39 32.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos mielenkiinnosta!

Käsittääkseni Shimano 600-sarja oli 90-luvun lopulla/2000-luvun taitteessa Shimanon ykköslinjan osasarja maantiepuolella. Siitä siis vertaus. Korjatkaa osaavammat toki, jos olen väärässä.

Etukiekko, tai tarkemmin -kehä on siis saanut suoran tällin, joka näkyy kiekossa sitä pyöritettäessä, muttei tunnu ajossa. Itse fillarin etupää on täysin kunnossa, napa pyörii herkemmin kuin uusissa Maviceissani ja haarukka sekä ohjainlaakeri ovat täysin kunnossa.

Fillari kannattaa tulla paikan päälle toteamaan hienoksi, jos yhtään kiinnostaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kysynnän perusteella laskin hinnan nettotasolle. Pelkkien komponenttienkin takia kannattaa jo liikahtaa tähän hintaan. Oma tarpeeni ja fillarin käyttöaste siis 0 ja muita hankintoja tulossa. Fillari on todella hieno, mutta ihan taideteoksena en sitä kuitenkaan halua säilyttää :)

Link to comment
Share on other sites

Shimano 600-sarja oli 90-luvun lopulla/2000-luvun taitteessa Shimanon ykköslinjan osasarja maantiepuolella.

Dura ace:a on myyty samaan aikaan 600 sarjan kanssa, 600 sarjasta tuli Ultegra n. 98-99. Muistaakseni vuodesta 92 oli ns. tricolor malli jota myytiin jonkin aikaa "600 ultegra" nimelläkin, jos joku tietää tarkemmin niin korjatkoon. Pääpointti on kuitenkin se ettei 600 ollut alansa viimmeisintä huutoa vaan toiseksi parasta.

Tosin esimerkiksi omassa pyörässä on juurikin nämä "tricolor" vaihtajat ja ei voi kuin kehua, 20v vanhat vehkeet kun toimivat vielä. Itsellä vielä kymppi kahvat ja pakka=toimii moitteetta.

Hieno vehe! Itse tosin liian tappi... Mutta onnea myyntiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...