Jump to content

Jamboxt

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Jämsä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

916 profiilin katselua
  1. Merkki: Felt Malli: Edict Nine 3 Lyhyt kuvaus: hiilikuitu täysjousto 29" Rungon koko: M Kuvaus: Siisti ja hyväkuntoinen xc hiilikuitu 29". Pyörä on ostettu -14 ja ajettu kolmisen vuotta kesäkelien xc lenkit. Huollettu säännöllisesti itse ja liikkeessä. Viimeiset vuodet vähäisellä ajolla fatbiken tultua taloon. Pyörä iskareineen on huollettu liikkeessä keväällä -19 jonka jälkeen max 400 km. Rungossa kaksi pientä irtokiven iskemää ja kaulaputkessa vaijerinkuorten hankausta, muuten todella hyvässä kunnossa, ei kaaduttu. Kampien päissä maastopyörälle tyypillista kiven aiheuttamaa naarmua. Jousitus Rock Shox, edessä rokkarin reba, vaihtajan liipasimet Sram x7, vaihtajat Sram x9, jarrut Avid Elixir3. Itse olen 168 cm ja nykyisella lyhyellä stemmillä ajoasento on itselleni hyvä. Runkoko M käy isommallekkin kuskille stemmin vaihtamalla.Pyörä löytyy Jämsästä ja on joustavasti koeajettavissa. Mahdollinen ostaja noutaa paikanpäältä jotta voi samalla todeta kunnon. Hinta: 900 € Paikkakunta: Jämsä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yhteydenotto ensisijaisesti sähköpostilla [email protected] . Viestillä tavoittaa numerosta 0400776092. Puhelimeen vastailen huonommin koska en päivystä puhelimen ääressä, vastaaminen saattaa siis olla tuurista kiinni. Viesteihin vastaan aina.
  2. Merkki: Kona Malli: Jake Lyhyt kuvaus: cyclocross-pyörä Rungon koko: 49 Kuvaus: -14 Jyväskylän Kona storesta ostettu cx fillari alumiinirungolla. Ollut sulan maan aikana hyötyajossa ja pari viime vuotta lähes ajamaton sinkulan syrjäytettyä kohteen. Huollettu säännöllisesti itse ja liikkeessä. Viimeisin huolto keväällä 2020 jonka jälkeen koeajoa ja jarrupalojen sisäänajoa. Tekniikaltaan hyvässä kunnossa. Rungossa vaakaputkessa lukosta tullutta naarmua ja muuten joku käytössä tullut naarmu. Yleisilme siisti. Voimansiirto shimanon tiagra ja jarrut tektron lyra mekaaniset levyjarryt. Ei hienostuneimmat osat mutta aika idioottivarmat kovaan käyttöön. Shimanon kaksipuoliset polkimet tulevat mukaan eli toimii lukoilla tai ilman. Pyörä löytyy Jämsästä ja on joustavasti koeajettavissa. Ostaja noutaa jotta voi paikanpäällä todeta pyörän kunnon.Itse olen 168 pitkä ja nykyisellä setupilla menee hyvin kokoiselleni. Vaimo on 160 cm ja on saanut tuohon itselleen mukavan ajoasennon. Hinta: 400 € Paikkakunta: Jämsä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yhteydenotto ensisijaisesti sähköpostitse [email protected] , viestillä tavoittaa myös puhelimitse 0400776092. Soittoihin vastaan huonommin koska en päivystä jatkuvasti puhelimen äärellä.
  3. Myynnissä siis alumiinirunkoinen naisten Bianchi vuosimallia 2014. Ostettu uutena liikkeestä keväällä 2015 ja ajoa 2015/2016 kesät. Sen jälkeen pelkkää huoltoa ja säilytys sisätiloissa. Kilometrejä fillarille kertyi vaimon ajamana aika maltillisesti plus kolme triathlon kisaa. Eli uskallan luvata pyörän olevan uutta vastaavassa kunnossa. Runko on kokoa 46 ja kuski 160 cm. Menee siis aavistuksen lyhyemmälle ja pidemmällekkin kuskille. Jarrukahvat/vaihdevivut Shimanon 105, takavaihtaja Shimanon 105 ja etuvaihtaja saman firman Tiagraa. Keula on hiilikuituinen. Pyörässä kiinni olevat Shimanon lukkopolkimet ja kuvissa näkyvä triathlon pulloteline tulevat mukaan. Koska kyseessä on talouden viimeinen maantiefillari niin löytyvät sisurit saa myös mukaan ja muistaakseni jostain löytyy mustaa tankonauhaa. Onhan tuo valkoinen tankonauha ihan pyllystä koska kaikki lika näkyy siinä. Musta nauha siis mukaan tyyliä ja siisteyttä arvostavalle. Pyörällä ei ole kaatuiltu ja sen läpi käydessäni en löytänyt mitään erityistä mainittavaa käyttöjälkeä. Penkissä on jotain pyöräilyhousuista tullutta värjäymää mutta sekin saattanee irrora perus tolulla. Hintapyyntö pyörälle on 700 euroa. Saa tarjota. Pyörä sijaitsee Jämsässä mutta kulkee tarvittaessa Jyväskylään. Jos kuljetus tarvetta ei ole niin mieluiten nouto. Tällöin pääsee kunnon toteamaan paikanpäällä ja minä säästyn siltä pahviin pakkaamisen kidutukselta mikä lähettäessä on. Yhteydenotto mieluiten sähköpostitse immu.isosaari at hotmail.com . Puhelimitse olen huonommin tavoitettavissa mutta sekin löytyy 0400 776092. Jostain syystä foorumi suostui lataamaan vain paskimmat kuvat mutta noistakin saanee selvän. Tarkempia/parempia kuvi saa tarvittaessa.
  4. Myynnissä otsikon mukainen fillari jonka ostin itselleni kesällä 2010 uutena. Pyörällä on ajettu ensimmäinen kesä "aktiivisesti", noin 800 km. Tämän jälkeen seuraavat 3 vuotta pyörällä tuli ajoa yhteensä komeat max. 100 km. Viime vuosina ajettu lähinnä kauniina kesäpäivinä eli Suomen oloissa noin 2 viikon ajot kesäisin. Syynä maastopyöräily. Fillari on kuitenkin huollettu ajo kesinä alan liikkeissä ja itse. Viimeisin perusteellinen huolto syksyllä 2015 Nokialla Suomen Urheilupyörällä ja viime kesänä pienempi huolto itse. Uskallan kehua että pyörä on hyväkuntoinen. Kuvassa olevat pullotelineet ja polkimet lähtee mukaan. Osat Shimano 105/ultegra. Runko on alu ja etuhaarukka hiilikuitu. Rungon koko: Runko on kooltaan ´51. Itse olen 168 pitkä ja nyt tuossa on varsin mukava ajoasento. Asento viilattiin kohdilleen Shimano bike fitting palvelun kautta 2015. Toiminee aavistuksen lyhyemmälläkin kuskilla ja takuu varmasti pidemmällä. Hintapyyntö: Pyyntö pyörästä on 400 euroa ja mielellään nouto. Tällöin pääsee itse toteamaan paikanpäällä kunnon. Satunnaista ajoa on Jyväskylän ja Nokian suuntaan joten pyörä kulkee tarvittaessa Jämsästä näihin suuntiin. Sijainti siis Jämsä. Edit: Päivitin kättelyssä hintaa alas kun katselin torin tarjontaa tarkemmin. Näköjään hyvää kalustoa myynnissä enkä halua hyvää fillaria makuuttaa enää turhaan tallissa. Yhteydenottotapa: Yhteydenotot sähköpostitse [email protected] . Puhelimeen pääsen vastaamaan huonosti mutta tekstiviestillä tavoittaa ainakin iltaisin, 0400 776092. Foorumin priva viestejä katselen harvemmin mutta keretessäni.
  5. Myydään hyväkuntoinen BlueSeventy Reaction märkäpuku, koko smt. Puvulla on treenattu yksi kesä ja uitu yksi kisa. Eli vähäisessä käytössä ollut. Itse olen 168 pitkä ja kun ostin puvun niin kisakireänä painoa oli 65 kg. Nyt 72 kg painavana puku ahdistaa hartioista ja yleensä yläkropasta. Puku on muistaakseni 2011 tai 2012 mallia ja uutena ostettu. Reikiä tai vekkejä puvussa ei ole. Toisen lahkeen suussa oli 5mm pituinen naarmu jonka korjasin märkäpukuliimalla. Silmämääräisesti kun kävin puvun läpi ja vertasin nykyiseen uuteen pukuuni niin tuo ei paljoa jää uudenveroisesta. Puku on miesten mallia. Hintapyyntö puvulle on 60 euroa. Puku löytyy Jämsästä, Tahkolta 1.-2.7 ja jälleen Tahkolta 6.-7.8. Ostajan piikkiin puku kulkee postitse ihan mihin tahansa tällä planeetalla. Yhteyden saa parhaiten sähköpostitse [email protected]
  6. Myydään uuden kaluston tieltä hyväkuntoinen mutta "epämuodikas" 26 Cube LTD Race -12. Täpärin hankinnan jälkeen fillari on kaksi kesää ollut käytännössä varastossa ja viime kesän huoltojen jälkeen ajoa on kertynyt ehkä noin 40 km. Pyörässä on normaalia käyttöjälkeä mutta ei mitään isompaa. Huollot on suoritettu säännöllisesti sekä itse että alan liikkeissä. Oman kokemukseni perusteella fillari toimii hyvin kevyemmässä maastoajossa ja esim. helpossa kangasmaastossa. Toki tekijämies menee tuolla vaikka puuhun. Hyvä vaihtoehto esim. sellaiselle jolla maastoajo on muun harjoittelun tukena. Runko on kooltaa 18" ja ajoasento Cubemaisen pysty. Itse olen mitoiltani hobitti (168) ja tuo koko on ollut itselleni passeli. Eli menee hieman pienemmälle ja isommallekkin henkilölle. Osat on sekoitus xt, slx ja deore. Väittäisin että tämän hintaluokan pyörässä ajot ei jää kiinni ainakaan niistä. Hintapyyntö fillarista on 250 euroa. Pyörä sijaitsee Jämsässä mutta kulkee tarvittaessa veloituksetta Jyväskylään ja heinäkuun aikana myös Pirkanmaalle Tampere/Nokia suuntaan. 7.6 pyörä on jopa Oulussa tarvittaessa. Voin ottaa työreisulle mukaan. Siiloin pyörä on Nallikarilla tyypitettävissä. Yhteydenottotapa: Yhteyden saa parhaiten sähköpostitse [email protected] tai tekstarilla työpäivän aikana 0400776092. Illalla saa puhelimitse kiinni oheisesta numerosta. MUOKKAUS: Fillari meni ensimmäiselle varauksen tehneelle henkilölle.
×
×
  • Luo uusi...