Jump to content

mkallio

Jäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Ilmajoki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

795 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Myynnissä M-kokoinen Canyon Lux uudella, ajamattomalla rungolla sekä uusilla Shimanon WH-MT66 -kiekoilla ja uusilla jarrulevyillä (ei kuvassa). Muut osat syksyllä 2015 ostetusta fillarista ja hyvässä kunnossa. Ketjut ja takapakka uusittu alkukesästä. Renkaina käytetyt Racing Ralphit. Keula ja takaiskari Fox Factory-sarjaa, voimansiirto 2x10, kammet XT, etu- ja takavaihtaja XT, pakka XT, jarrut SLX, ketjut XTR. Pyörä nähtävillä Ilmajoella/Seinäjoella ja erikseen sovittaessa myös Imatra MTB:n tai Pyssymäki XCM:n yhteydessä. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): 29" Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Ilmajoki Hintapyyntö: Yhteydenottotapa:
  2. Vielä on kesää jäljellä. Hintaa laskettu.
  3. Siisti ja hyvin pidetty maantiepyörä. Ajettu n. 2000km kaudella 2015. Myydään ilman polkimia. Eliten pullotelineet tulevat mukaan. Sopii 170-180cm kuskille. Fillarissa kolmoisohennettu alurunko ja kuitukeula. Takavaihtaja Shimano Ultegra, etuvaihtaja ja vaihdevivut Shimano 105, kammet FSA Omega Compact 50-34T, takapakka Shimano 12-28T, Tektro R340 -jarrut, Formula-navat, DT Swiss R450 -vanteet, Continental Grand Prix 4000s II 25-622 -renkaat. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  4. Hintaa laskettu. Huikea syystarjous!
  5. Kuvaus: Myyn tarpeettomana uudet ja ajamattomat otsikon mukaiset kiekot. Mukana uudet Continental X-King RaceSport 2.2 -kumit ja sisurit sekä Shimano SLX-jarrulevyt (6-pulttiset). Etunapa 15mm ja takanapa 12mm läpiakselille. DT:n adaptereilla molemmat helppo vaihtaa vaikka perinteiselle pikalinkulle (adaptereita ei mukana). Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa: ´
  6. Kuvaus: 27,5 x 2,4" uudet, fillarin mukana tulleet renkaat. Myydään tarpeettomana. Testilenkki ajettu. 2 kpl yhteishintaan + mahdolliset postikulut. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  7. Kuvaus: Hyväkuntoinen ja säännöllisesti huollettu S-kokoinen fillari myydään tarpeettomana. Ajettu vain yksi kausi. Kiekoilla, renkailla ja jarruilla ajettu vain muutama lenkki. Takavaihtaja Shimano XT, muuten SLX-osasarja. Keula Fox 32 Float 0/C CTD (öljyt juuri vaihdettu), takaiskari Fox Float CTD Evolution. Renkaat on uudenkarheat Racing Ralphit. Myydään ilman polkimia. Pyörä sijaitsee Ilmajoella. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  8. Kuvaus: ... Hintapyyntö: € Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...