Jump to content

timo.herranen

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 219 profiilin katselua
  • ihev

  1. Merkki: Kona Malli: jake the snake Lyhyt kuvaus: DI2, mavic allroad pro ust Rungon koko: 59 Kuvaus: Tästä tuunattu Jake the snake, Di2 ultegra 1*11 vaihteilla. Täysi valmius 2*11, lisää vain etuvaihtaja jos sitä kaipaat. Vm 2019 Mavic allroad pro UST tubeless vanteet ja uudet shwalben 40 mm G-one speed renkaat. Avid Shorty Ultimate jarrut vm 2017 asennettu. Erittäin sopiva gravel/maasto/xyclo-ajoon. Nykytrendin mukainen välitys (40-11/36). Kaikki kuluvat osat vaihdettu viime syksynä (keula ja kampilaakerit, pakka ja ketjut). Täydellisesti toimiva DI2 vaiheisto. Tästä edullisesti erinomaisilla spekseillä ja kestävällä ja kevyellä laaturungolla oleva fillari. Toimitus onnistuu Jkylä/Kuopio akselille. Hinta: 850 € Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: [email protected], 0405773154 (mieluiten iltaisin 1900 jälkeen)
  2. Kuvaus: vm 2012 tacx fortius ja 3.0 softa (muistitikulla) sekä 8 kpl virtual reality videoita. Mukaan trainerirengas, standi eturenkaan alle sekä kuljetuslaukku. Vehje ollut käytössä kahtena talvena, viime talvet ajoin ulkona + wattbikellä. Hintapyyntö: 40 euroa Paikkakunta: jyväskylä Yhteydenottotapa: [email protected] tässä löytyy yksi puolueeton arvio laitteesta. Googlella löytyy videoita yms. http://www.bikeradar.com/gear/category/accessories/resistance-trainer/product/review-tacx-fortius-vr-trainer-with-video-reality-and-vr-software-09-35269/ Laitteeseen saa halutessaan tacxiltä uusimman softan 4.0, jonka vaatimukset löytyvät täältä: http://www.tacx.com/service/analyse/what-system-specs-do-i-need 3.0 on kevyempi vaatimuksiltaan, mutta tietenkin uusin on paras. Itsellä 3.0 on pyörinyt sekä windows 7.0, 8.0 ja 8.1 käyttiksissä. Laite toimii takuulla, softalle en tietenkään voi takuuta antaa, kun se riippuu tietokoneesta niin paljon. Myyn mieluiten paikan päällä. Aiemmin oli myynnissä kovemmalla hinnalla, mutta nyt lähtee varastosta uloskantohintaan. Käy hakemassa pois ja käyttöön.
  3. Kuvaus: Bianchi interpida 2016 team rynkeby edition. Ajettu muutama tuhat kilometriä, käytössä vain tänä kesänä. Huollettu ammattiliikkeessä (kivenlahden pyörähuolto), Alkuperäiset ostopaperit löytyvät. Täysin uutta vastaava. Myydään nyt tarpeettomana syksyllä erittäin edullisesti pois varastosta. Satulalaukku ja pullotelineet. Shimano 105 osasarja kauttalinjan. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 57, pyörässä hyvä säätövara geometrian ansiosta. Erittäin tukeva endurance geometrialla oleva hiilikuiturunko. Hintapyyntö: 750 nyt syksyllä. Pyörän hinta uutena on kaupasta n. 2000€ nyt sysyllä saa noin 1700 euron hintaan vastaavan. Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): jyväskylä Yhteydenottotapa: email, [email protected]
  4. Tarjous 250 euroa! Kyselyjä on tullut ja useat ovat sekoittaneet tämän johonkin vanhempiin tacx malleihin. Kyseessä siis fortius, jossa sähköinen vastus aina 1000 + wattiin saakka. Laitetta käytetään tietokoneen käyttöliittymällä, jossa voi tehdä valmiita treeniohjelmia wattien, mäen jyrkkyyden yms mukaan, valita vapaan ajon, jolloin vastusta säädetään tankoon kiinnitettävästä laitteesta ja sitten virtuaaliajon, jossa esim. noilla mukana tulevien klassikkoajojen videot pyörivät polkemisen tahtiin ja laite säätää vastuksen automaattisesti. mahdollista myös online ajaa kilpaa muiden kanssa yms. Mahdollista ajaa myös virtuaaliajoja tietokonevastustajia vastaan, mutta 3d softa on melkoisen raskas ja vaatii melko ryhdikkään tietokoneen.
  5. Kuvaus: mavic open pro maantietreenivanteet. Takana cycleops powertap wattimittari ja edessä shimano ultegra napa. cycleops on alkuperäinen pro malli vm 2011, mutta siihen on vaihdettu täysin uudet g3 sisuskalut (torgue tube ja elektroniikka=kaikki tekniset osat). Powertapilla on vuosi tehtaan takuuta jäljellä ja toimii 100%. Takuukuitti löytyy (myös kuvassa). Powertap on erittäin luottettava ja toimii kaikissa olosuhteissa. Kytkeytyy ant+ kautta erilaisiin pyöräilytietsikoihin, itse käytän edullista ja luotettavaa garmin 500 edgeä. Tarvittaessa takuuhuolto toimii myös erittäin hyvin cycleops repaircenterin kautta postin vällityksellä. Myydän tarpeettomana, uusien kisakiekkojen tieltä. Hintapyyntö: yhteensä 500 euroa. Paikkakunta: jyväskylä Yhteydenottotapa: email: [email protected]. Tosiostajilta otetaan vastaan sitovia hintatarjouksia.
  6. Kuvaus: vm 2012 tacx fortius ja 3.0 softa sekä 8 kpl virtual reality videoita. Mukaan käyttämätön trainerirengas, standi eturenkaan alle sekä kuljetuslaukku. Vehje ollut käytössä kahtena talvena, viime talven ajoin ulkona muutamaa treeniä lukuunottamatta ja nyt siirryin lumikinosten kasvettua wattbikeen. Hintapyyntö: 40 euroa Paikkakunta: jyväskylä Yhteydenottotapa: [email protected] tässä löytyy yksi puolueeton arvio laitteesta. Googlella löytyy videoita yms. http://www.bikeradar.com/gear/category/accessories/resistance-trainer/product/review-tacx-fortius-vr-trainer-with-video-reality-and-vr-software-09-35269/ Laitteeseen saa halutessaan tacxiltä uusimman softan 4.0, jonka vaatimukset löytyvät täältä: http://www.tacx.com/service/analyse/what-system-specs-do-i-need 3.0 on kevyempi vaatimuksiltaan, mutta tietenkin uusin on paras. Itsellä 3.0 on pyörinyt sekä windows 7.0, 8.0 ja 8.1 käyttiksissä. Laite toimii takuulla, softalle en tietenkään voi takuuta antaa, kun se riippuu tietokoneesta niin paljon. Myyn mieluiten paikan päällä. Aiemmin oli myynnissä kovemmalla hinnalla, mutta nyt lähtee varastosta uloskantohintaan.
  7. Kuvaus: Otsikon 56 cm pyörä Ultegran osilla. Speksit löytyy täältä tarkasti. http://2011.feltracing.com/USA/2011/TT-TRI/TT-TRI-Series/B16-.aspx. Artikkeleissa ja testeissä kehuttu laatupyörä. Fillari on virheettömässä kunnossa ja huollettu. Lähes uusi pakka ja ketjut. Pyörällä kaikenkaikkiaan ajettu noin 9000 km, joista 80% Floridan auringossa puhtailla teillä. Myydään pois, koska aika ei riitä kahdella eri geometrialla olevalla pyörällä treenaamiseen ja itselläni tuntuu selvästi kulkevan paremmin nuo maantiehommat. Mukaan saa kolme erilaista stemmiä, joilla pystyy asentoa tuunaamaan. Kuvia/tietoja saa tarv. sähköpostilla Hintapyyntö: 990 € Paikkakunta: Jyväskylä, fillarin voin toimittaa tarvittaessa työmatkojen yhteydessä joensuuhun, kauhavalle tai hesaan (toimitusaika sopimuksen mukaan liittyen matkoihin) Yhteydenottotapa: email: [email protected]
×
×
  • Luo uusi...