Jump to content

Jarno

Member
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Mikkeli

Recent Profile Visitors

1,573 profile views
 1. Hakusessa asiallise levyt 180mm halkaisijalla ja 6 pultti kiinnityksellä. Uusia saan kaupasta, mutta jos löytys sopivat. Paikkakunta: Mikkeli Yhteydenottotapa: yv:llä voidaan varmaan hoitaa.
 2. Vielä löytys, tarjouksiakin saa heittää
 3. Uudet kiekot, eivät käyneet paikallaan lainkaan. Vanteiden tärkeimmät tieodot: - Boost 15 x 110 etunapa - Boost 12 x 148 takanapa, DT Swiss Ratchet System® / 18 t, shimanon vaparilla - Jarrulevyt 6- bolts kiinnityksellä - Vanteen sisäleveys 22,5 mm - Valmiiksi tubeless teipatut ja venttiilit tietysti mukaan Lisää tietoa täältä: https://larunpyora.com/tuote/dt-swiss-m-1700-spline-two-29-kiekkopari/ HP 350€, ota yhteyttä ja tee tarjous, jos hinta tuntuu kovalle
 4. Suunnitelmat muuttui ja itsellä ei ole enska 29" kiekoille tarvetta, ajelen jatkossakin 27,5" kiekoilla. Nämä siis aivan uudet ja vain kuvausta varten laatikosta purettu. Ei käyneet paikallaan lainkaan. Vanteiden tärkeimmät tieodot: - Boost 15 x 110 etunapa - Boost 12 x 148 takanapa, DT Swiss Ratchet System® / 18 t, shimanon vaparilla - Jarrulevyt 6- bolts kiinnityksellä - Vanteen sisäleveys 25mm - Valmiiksi tubeless teipatut ja venttiilit tietysti mukaan Lisää infoa: https://www.bike-components.de/en/DT-Swiss/E-1700-SPLINE-Two-25-Boost-Disc-MTB-29-Wheelset-p61445/ HP 370€, ota yhteyttä jos koet hinnassa vääryyttä.
 5. Ois pari lasten pyörää jouten. Jos tuosta vasemman puoleisesta sais 2 tummapaahto juhlamokkaa ja oikean puoleisesta yhden. Suoraan ajosta, mutta elämää nämä on meillä nähneet. Renkaat ehjät, vasemman puoleisesta satulan nokka murtunut, mutta ei ole haitannut lasten menoa. Oikean puoleiseen ei valitettavasti ole apupyöriä. Työntötangot löytyy molempiin. Mikkelistä löytyy ja yv:llä saa kiinni. En lähettele tähän hintaan.
 6. Iski tarve löytää Swissin xd rathed boost vapari. Voin myös heittää vaihdossa käytetyn shimpan vaparin, katellaan maksut sit tapaus kohtasesti. Hintapyyntö: sää kerrot, mää maksan. Paikkakunta: Mikkeli Yhteydenottotapa: yv tai jarski79(a)gmail.com
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.