Jump to content

Matkaajahemmo

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Turku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

459 profiilin katselua
  1. Tarjolla Mckinley Compact light 2 joka sopii tiiviisti kahdelle hengelle tai sopivan väljästi yhdelle hengelle. Tässä mainosvideo josta näkee teltan ulkonäköä ja ominaisuuksia: (Videosta poiketen tämän teltan peite on kauniin syvän vihreä) Tässä teltan speksejä: Teltta on käytetty mutta erittäin hyväkuntoinen. Säilytyspussi on itse asiassa vedenpitävä kuivasäkki! Säilytyspussissa on myös kaksi hihnaa jolla sen voi kiinnittää mihin tahansa, vaikka pyörän ohjaustankoon. Hintapyyntönä olisi 60e (uuden hinta 170e). Jos ostaja sijaitsee Turussa tai lähikunnissa niin sään salliessa voin itse tuoda pyörällä! Muussa tapauksessa ostaja kustantaa postituksen.
  2. Myynnissä kuvan mukainen räkkiteline. Teline kiinnittyy yksinkertaisesti vannejarrun kiinnikkeeseen (jonka nimeä en muista) sekä etuhaarukkaan jossa kummaltakin puolelta ruuvataan kireäksi, jolloin teline sopii varmaan kaikenlaisiin pyörämalleihin. Erittäin tukeva ja kevyt teline (oma karkea arvio 200g). On ollut pari vuotta suhteellisen aktiivisessa käytössä, mutta edelleen hyväkuntoinen. Parissa ruuvissa ja prikassa ehtinyt kertyä vähän ruostetta mutta ei mitään vakavaa ja kiinnittyvät edelleen täydellisesti. Kärkeen on rullattu muutama kierros ilmastointiteippiä jolloin siihen voi kätevästi kiinnittää pyörälampun, jättäen tilaa ohjaustankoon. Sijaitsee Turun hirvensalossa. Hintapyyntö 20e mutta voisin kympilläkin "heittää menemään".
  3. Tarjolla Roswheel merkkinen laukku jossa on vettä hylkivää materiaalia (sisältä pinnoitettu kumimaisella aineella) ja on tilavuudeltaan 6,5L. Laukku sopii mihin ohjaintankoon tahansa koska se kiinnitetään kolmella hihnalla kiinni eli on "portaattomasti säädettävä". Laukun mukana tulee myös hihna jolla laukusta tulee olkalaukku sekä irroitettavan sateen pitävän muovitaskun kartan lukemiseen. Lisäksi olen itse teettänyt pahvista tuen pohjalle, jolloin laukku ei tyhjänä taivu kasaan. Laukku on ollut käytössä aikaisemmin mutta on edelleen todella hyväkuntoinen. Kuvia: Hinta 15e. Sijainti Turussa, Hirvensalossa. Yhteystietoja: 040 058 7782
×
×
  • Luo uusi...