Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

Ripley

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki
 1. MYYTY, ilmoituksen voi poistaa! Kuvaus: Naisten Crescent hybridi, mallinimi "Holma". Runkokoko S, arviolta 48 - 50 cm. Shimano Alivio osasarja, 3 eturatasta ja 8-lehtinen takapakka, mekaaniset levyjarrut. Pyörien navoissa pikalukot. Lukko, tavarateline, lokasuojat ja paristotoimiset LED-valot. Väri musta. Pyörä on ollut päivittäisessä työmatkakäytössä ja siksi hyvin huollettu. Myydään ulkomaille muuton vuoksi. Hintapyyntö: 150 e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa sähköposti: [email protected]
 2. Myydään miesten 7-vaihteinen peruspyörä. Helppo, monikäyttöinen ja luotettava. Tästä järkevä kulkuväline esim. työmatkoille. Täysin laillinen ja valmis ajoon. - Helkama Kulkuri teräsrunko, "Made in Finland". Runkokoko L tai XL, sopiva n. 180 - 195 -senttiselle. - Shimano Nexus 7-vaihteinen napavaihde vapaarattaalla. - Käsikäyttöiset jarrut, takana napajarru ja edessä vannejarru. - Erikosvahva takavanne, kestää isommankin miehen painon. - TGS joustokeula (joka tosin on käytännössä jäykkä). - Shimano napadynamo ja halogenilamppu edessä, takavalona paristokäyttöinen led. - Teräslokasuojat ja erittäin tukeva tavarateline, sopii hyvin esim. turvaistuimelle. - Mukava satula, riittävästi nouseva ohjainkannatin, suora tanko ja nousukahvat tekevät ajamisesta helppoa - Ostettu 3.3.2006, alkuperäinen ostokuitti tallella. Runkonumero EG5899. - Runkoon kiinteästi asennettu lukko ja seisontatuki. Lukkoon 2 alkuperäistä avainta tallella. - Ajettu kesät ja talvet, mutta hyvin pidetty ja säännöllisesti huollettu. - Täyshuollettu viime talvena. Huollossa uusittu rattaat ja ketjut sekä jarrut. Hintapyyntö: 150 euroa. Paikkakunta: Turku Yhteydenottotapa: [email protected] Kuvat: ,
 3. Taas on viikko kulunut ja pyörä on edelleen myytävänä. Pyörä on koeajettavana nyt Turussa ja hintaa on alennettu 400 => 350 euroa. Hintaa alennetaan siitä huolimatta, että mielenkiintoa on riittänyt! Sunnuntaina edessä on Myllyn pyöräily 135 km, mutta sinne lähdetään uudella kalustolla. Ilmoituksen Bianchi palvelee kuitenkin tulevaa omistajaansa luotettavasti vielä monta lenkkiä!
 4. Olen vastannut eilen kahteen tähän fillariin liittyvään sähköpostiin ja tänään yhteen (vaikka olin yötä laavulla...!) Ehkä kirjoitit sähköpostiosoitteeni väärin, tai posti ei ole tullut perille muusta syystä? Pyörä on vielä toistaiksesi myynnissä, mutta koeajosta on sovittu ensi viikolle.
 5. Viikko ilmoituksen jätöstä: nosto kärkeen ja hintapyynnön tarkistus 450 => 400 euroa. P.S.: Pyörä muuttaa kahden viikon kuluttua Turun seudulle - toivottavasti kaupat syntyy ennen sitä, niin muuttokuorma pienenee!
 6. Terve! Vieläkö tämä on myytävänä? Milloin voisi tulla koeajamaan?
 7. Kuvaus: Myydään naisten maantiepyörä Bianchi Reparto Corse ML3, vuosimalli 2004. Toimiva kokonaisuus heti valmis ajoon. Myydään tarpeettomana (uudempi kilpapyörä on jo ostettu). Runko: Bianchi alumiini 6061 Koko: S tai M, satulaputken pituus 52 cm (keskiön keskeltä yläputken keskelle), sopiva n. 160-175 cm pituiselle. Osasarja: Shimano Sora, 8-lehtinen takapakka 12-23T Jarrut: Bianchi, jarrupalat uudet Shimano Dura-Ace Vanteet ja navat: Bianchi Etuhaarukka: Bianchi alumiini 6061, ohjainkannattimen kiinnitykseen jätetty runsaasti säätövaraa. Ohajuslaakeri: Aheadset oversize. Keskiö: Bianchi, Poljinkammet: Shimano Sora Ohjainkannatin: 120mm/10 astetta, käännettävä. Polkimet: Shimano SPD, joissa toisella puolella tavallinen poljin Varusteet: Sigma ajotietokone, soittokello, heijastimet, 1 juomapulloteline (kuvasta poiketen) Kunto: hyvässä kunnossa, huollettu. Käytön jälkiä, takarengas kulunut. Hintapyyntö: 350,- euroa. Paikkakunta: Koeajettavissa Turussa. Yhteydenottotapa: sähköposti pekka.snellman[ät]gmail.com tai vastaus tähän ketjuun.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.