Jump to content

Ripley

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Raasepori

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 380 profiilin katselua
  1. Nosto ja hinnan pudotus vielä 150 eurolla. Nyt hinta-laatu -suhde on jo vahvasti laadun puolelle kallellaan. Tervetuloa koeajolle!
  2. Nosto ja hinnan päivitys: Täyden matkan kisat ovat minun osaltani historiaa, joten aika-ajopyörä saa mennä. Lyhyemmät triatlonithan voi ajaa vaikka maantiepyörällä. Nyt pitää saada tilaa varastoon ja tekosyy olla menemättä Challenge Turkuun. Siksi pudotan hintaa ilmoittautumismaksun verran, eli 250 euroa.
  3. Merkki: ROSE Malli: AeroFlyer 3100 Lyhyt kuvaus: triathlonpyörä Rungon koko: L Kuvaus: Rose AeroFlyer 3100 vuoden 2015 malli. Ensimmäiseltä omistajalta, ostettu 20.4.2015 (hinta uutena 4010 euroa), kuitti tallella. ROSE hiilikuiturunko, etuhaarukka, satulatolppa ja ohjainkannatin, Shimano Ultegra Di2 sähkövaihteet, TRP vannejarrut, Profile T3 ohjaamo, Profile 24 alumiinivanteet ja -navat, Shimano Ultegra hiilikuitupolkimet, Adamo satula ja PRO takateline. Vähän ajettu ja hyvin pidetty. Ketjut ja renkaat (Continental 4000) hyvässä kunnossa. Säätövaraa on melko hyvin erikokoisille kuskeille (säädöt kuvissa 187 cm pitkälle kuskille). Kaikki tarvikkeet, vaihteiden akkulaturi ja ohjekirjat tallella. Mukaan tulee myös Sigma langaton mittari, PRO runkolaukku, Elite juomajärjestelmä, alkuperäinen Selle Italia monolink hiilikuitusatula sekä Shimanon triathlonkengät (44, eli sopii n. 42-43 jalalle). Koeajettavissa Tammisaaressa tai sopimuksen mukaan kohtuullisen matkan päässä. Hinta: 1200 € Paikkakunta: Raasepori Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot ja lisätiedot yksityisviestillä.
  4. Merkki: Giant Malli: Avail 1 Lyhyt kuvaus: naisten maantiepyörä Rungon koko: S Kuvaus: Myydään Giant Avail 1 naisten maantiepyörä. Runkokoko S, sopiva n. 160 - 170 cm pituiselle kuskille. Vuoden 2014 mallia, valmistettu Hollannissa, ostettu Suomesta. Alumiinirunko ja -etuhaarukka, satulatolppa hiilikuitua. Shimano 105 -osat (vaihtajat, jarrut, keskiö). Shimano SL -polkimet. Naisille mitoitettu (kapeampi ohjaustanko, 170 mm poljinkammet) eli Liv-mallisarjaa. Myös aloittelijalle sopiva: kätevät lisäjarrukahvat ja kevyt välitys (pienempi eturatas vain 34 T). Erittäin siisti ja hyvin pidetty. Talven aikana huollettu, suoraan valmis ajoon. Uusi ketju (Shimano 105) ja uudet renkaat (Continental Ultra Sport 25 mm). Tarkempia tietoja: https://www.thebikelist.co.uk/2014/giant/avail-1 Hinta: 650 € Paikkakunta: Raasepori Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Lisätiedot sähköpostista pekka.snellman[ät]gmail.com
  5. MYYTY, ilmoituksen voi poistaa! Kuvaus: Naisten Crescent hybridi, mallinimi "Holma". Runkokoko S, arviolta 48 - 50 cm. Shimano Alivio osasarja, 3 eturatasta ja 8-lehtinen takapakka, mekaaniset levyjarrut. Pyörien navoissa pikalukot. Lukko, tavarateline, lokasuojat ja paristotoimiset LED-valot. Väri musta. Pyörä on ollut päivittäisessä työmatkakäytössä ja siksi hyvin huollettu. Myydään ulkomaille muuton vuoksi. Hintapyyntö: 150 e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa sähköposti: [email protected]
  6. Myydään miesten 7-vaihteinen peruspyörä. Helppo, monikäyttöinen ja luotettava. Tästä järkevä kulkuväline esim. työmatkoille. Täysin laillinen ja valmis ajoon. - Helkama Kulkuri teräsrunko, "Made in Finland". Runkokoko L tai XL, sopiva n. 180 - 195 -senttiselle. - Shimano Nexus 7-vaihteinen napavaihde vapaarattaalla. - Käsikäyttöiset jarrut, takana napajarru ja edessä vannejarru. - Erikosvahva takavanne, kestää isommankin miehen painon. - TGS joustokeula (joka tosin on käytännössä jäykkä). - Shimano napadynamo ja halogenilamppu edessä, takavalona paristokäyttöinen led. - Teräslokasuojat ja erittäin tukeva tavarateline, sopii hyvin esim. turvaistuimelle. - Mukava satula, riittävästi nouseva ohjainkannatin, suora tanko ja nousukahvat tekevät ajamisesta helppoa - Ostettu 3.3.2006, alkuperäinen ostokuitti tallella. Runkonumero EG5899. - Runkoon kiinteästi asennettu lukko ja seisontatuki. Lukkoon 2 alkuperäistä avainta tallella. - Ajettu kesät ja talvet, mutta hyvin pidetty ja säännöllisesti huollettu. - Täyshuollettu viime talvena. Huollossa uusittu rattaat ja ketjut sekä jarrut. Hintapyyntö: 150 euroa. Paikkakunta: Turku Yhteydenottotapa: [email protected] Kuvat: ,
  7. Taas on viikko kulunut ja pyörä on edelleen myytävänä. Pyörä on koeajettavana nyt Turussa ja hintaa on alennettu 400 => 350 euroa. Hintaa alennetaan siitä huolimatta, että mielenkiintoa on riittänyt! Sunnuntaina edessä on Myllyn pyöräily 135 km, mutta sinne lähdetään uudella kalustolla. Ilmoituksen Bianchi palvelee kuitenkin tulevaa omistajaansa luotettavasti vielä monta lenkkiä!
  8. Olen vastannut eilen kahteen tähän fillariin liittyvään sähköpostiin ja tänään yhteen (vaikka olin yötä laavulla...!) Ehkä kirjoitit sähköpostiosoitteeni väärin, tai posti ei ole tullut perille muusta syystä? Pyörä on vielä toistaiksesi myynnissä, mutta koeajosta on sovittu ensi viikolle.
  9. Viikko ilmoituksen jätöstä: nosto kärkeen ja hintapyynnön tarkistus 450 => 400 euroa. P.S.: Pyörä muuttaa kahden viikon kuluttua Turun seudulle - toivottavasti kaupat syntyy ennen sitä, niin muuttokuorma pienenee!
  10. Terve! Vieläkö tämä on myytävänä? Milloin voisi tulla koeajamaan?
  11. Kuvaus: Myydään naisten maantiepyörä Bianchi Reparto Corse ML3, vuosimalli 2004. Toimiva kokonaisuus heti valmis ajoon. Myydään tarpeettomana (uudempi kilpapyörä on jo ostettu). Runko: Bianchi alumiini 6061 Koko: S tai M, satulaputken pituus 52 cm (keskiön keskeltä yläputken keskelle), sopiva n. 160-175 cm pituiselle. Osasarja: Shimano Sora, 8-lehtinen takapakka 12-23T Jarrut: Bianchi, jarrupalat uudet Shimano Dura-Ace Vanteet ja navat: Bianchi Etuhaarukka: Bianchi alumiini 6061, ohjainkannattimen kiinnitykseen jätetty runsaasti säätövaraa. Ohajuslaakeri: Aheadset oversize. Keskiö: Bianchi, Poljinkammet: Shimano Sora Ohjainkannatin: 120mm/10 astetta, käännettävä. Polkimet: Shimano SPD, joissa toisella puolella tavallinen poljin Varusteet: Sigma ajotietokone, soittokello, heijastimet, 1 juomapulloteline (kuvasta poiketen) Kunto: hyvässä kunnossa, huollettu. Käytön jälkiä, takarengas kulunut. Hintapyyntö: 350,- euroa. Paikkakunta: Koeajettavissa Turussa. Yhteydenottotapa: sähköposti pekka.snellman[ät]gmail.com tai vastaus tähän ketjuun.
×
×
  • Luo uusi...