Jump to content

setasamuli84

Jäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän setasamuli84 kaikki viestit

  1. No se meni tähä 1,5 %. Viilasin itselleni sopivan työkalun 19mm kapean kiinnon ja tarkistin mikä laakerityyppi siellä on. Konelaakerointi siellä oli, pitänee laittaa omaan pyörään käyttöön testiin. Merkki on edelleen mysteeri?
  2. Ostin torista itselleni takavanteen ja siinä oli tuollainen napa jossa keskellä on R kirjain ei yhtäkkiä tule mieleen kenen valmistama voisi olla? En ole varma mahtaako olla cup and cone tyyppinen laakerointi vaiko konelaakerit, veikkaisin cup and conea. Meinasin jos olisi avannut ruuvin päästä siinä olisi ollut 19mm kiristys vaikutti cub and conelta mutta en ole varma. Iso kartio ulkoneva levyn puolella siis, jossa 19 mm kiinnolle paikka siis on jotain metallia raaputin sitä kartion pintaa puukolla, sisälle/taakse en näe millainen laakeri on ku ei ole sitä sopivaa avainta itsellä suurin napa avain 16mm. Pienempi ruuvi kartiosta seuvaava tarttis 17, sen voisin vetää kyllä jakarilla jos olisi tuo isompi kapea kiinto. Itsellä yksi halpanapa palveli kauan mutta en saa siitä vaparia irti sisällä 12mm hex ja niin helvetin lujassa, iso jenka vaparissa kiristynyt polkiessa hubiin.
  3. Merkki: myyty Malli: m Lyhyt kuvaus: m Rungon koko: m0 Kuvaus: myyty Hinta: -- Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: 000000000000000000
  4. Otin uudelleen käyttöön 4.9.2018, mut tuossa ne ovat pyörässä.
  5. viikon verran kesäkuussa käytin, sen jälkeen ovat olleet kämpillä hyllyssä. Vaikka maali on hivenen lähteny kyseessä on silti kevyitä pinta naarmuja jotka ovat peräisin klossien osumisesta poljinrunkoon noustessa polkimille.
×
×
  • Luo uusi...