Jump to content

akyttala

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Loppi
  1. *Myyty 15 eurolla* Tuommonen http://aijaa.com/lu5kRU satula. Kokeiltu paikalleen, istuttu kerran päälle ja todettu liian leveäksi, eli käytännössä käyttämätön. Hp. vaikka 20eur, tinkiä saa. Löytyy Lopelta ja kulkee tarvittaessa Forssaan, Turkuun ja joskus myös Riksuun. Postittaessa kulut ostajalle. Yhteyttä saa parhaiten sähköpostilla akyttala ät live.fi
  2. Haussa edulliset, mielellään mustat, 28" kiekot, joihin saa Shimanon rataspakan kiinni. Esim Shimano WH-R500 kelpaa hyvin. Ehjät ja suorat tietysti pitäisi olla. Takanavan OLD mieluummin 130mm kuin 135mm, mutta ainahan noita saa soviteltua. Lisäksi haussa kellofauber-akseli. Mahdollisia noutopaikkakuntia Turku, Forssa, Tammela, Loppi, Riihimäki ja hyvän tarjouksen tullessa myös muilta lähipaikkakunnilta. Kellofauber-akselista maksan mahdolliset postikulut, jos löytyy jostain kauempaa. Yhteyttä parhaiten sähköpostilla akyttala ät live piste fi tai YV:llä.
  3. Sininen Helkama Vaeltaja, satulaputki n. 60cm, vaakaputki n. 60cm. Mielestäni suhteellisen siisti runko. Runkolukko toimii, tällä hetkellä yksi avain, mutta toinen toivottavasti löytyy pian. Rungossa on kiinni kammet polkimineen ja etuhaarukka ohjauslaakereineen ja lisäksi halutessa saa mukaan pyörästä puretut lokarit ja tarakan. Kuvassa olevat ohjaustangon ja satulatolpankin saa mukaan, jos tarve vaatii. Pakollinen hp vaikkapa 50e, tinkiminen kuuluu kaupantekoon. Myös vaihto johonkin pienempään runkoon, korkeudeltaan 52-54cm, kiinnostaa. Pyörä majailee tällä hetkellä Lopella Vojakkalassa, mutta kulkee tarvittaessa Turkuun, Forssaan tai Riihimäkeen. Jos vaihtuu johonkin itselle sopivampaan runkoon, voin ajella myös muualle lähistölle vaihtamaan. Yhteyttä saa parhaiten sähköpostilla akyttala ät live.fi .
  4. akyttala

    Meni

    Vaihtui jo
×
×
  • Luo uusi...