Jump to content

mikko.koivisto

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Moro, pahoittelut vastauksen viivästymisestä. Pyörä on varattu seuraavan 2vk ajan...
  2. Quite close at least. It's all about how how long your arms are. If I was you, I might be looking another bikes than this, sorry...
  3. Nostellaanpa, kun ei se talvi vielä tullutkaan. Ja mitä aamulla kristallipallosta tsekkasin, niin ei tulekaan vielä hetkeen. Tervetuloa koeajolle!
  4. MYYTYMYYTYMYYTYMYYTYMYYTY Merkki: White Malli: CX Killer 17 Lyhyt kuvaus: cyclocross Rungon koko: 56 / L Kuvaus: Myyn toisena omistajana Whiten L-koon cycloa. On ollut itselläni työmatkakäytössä (asfalttia) ja satunnaisessa pururadan kierrossa. Olen ajanut tällä ainoastaan tämän vuoden puolella, ja kilometrejä on kertynyt reilu 1800 (Strava: MikkoP Koivisto). Mun pituus on 184; suosittelen tulevaa kuskia olemaan about saman mittainen. Mulla ei ole ollut tässä nastoja kinni, mutta haarukoissa mahtuu pyörimään leveämpikin nastakumi (kts. kuvat) Alumiinirunko, hiilikuitukeula. Osasarjana toimii Sram Apex 1 (1x11), levyjarrut on hydrauliset. Kiekkoina on DT Swissin R522db:t. Pyörään on vaihdettu alkuperäisestä: - kuulalaakeroidut vaihtajan rissapyörät - levyt ja palat eteen ja taakse (hydrauliset, jarrut on ilmattu 7/2023) - eturatas 42 -> 40-hampainen - Prologon huomattavasti alkuperäistä mukavammat tankoteipit (vanhat näkyy yhdessä kuvassa) - 35 asteen ylöspäin-kulmalla oleva RFR:n stemmi. - Sram PC-1110 -ketjut elokuussa, jonka jälkeen ajoa on tullut ehkä 200km Kauppaan kuuluu : - 2kpl Vittoria Zaffiro Pro 700x32c ja 2kpl Vittoria Terreno Dry 700x33c renkaat (nyt kiinni on jotkut pistosuojatut hyvin rullaavat kumit) - kaksi juomapullotelinettä - alkuperäiset polkimet - alkuperäinen stemmi ja kolmaskin stemmi löytynee nyt paikallaan olevan lisäksi - lokasuojat talven keleille (otin nämä pois jo keväällä, näkyy yhdessä kuvassa) Vaihdossa voidaan harkita L-koon hiilarimaasturia. Koeajamaan saa tulla: Postinumero 33530. Hinta: 700€ Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Mukavin on WhatsApp 040-viisikuusikaksiyhdeksänkahdeksannollanolla, mutta tokihan yksärilläkin tavoittaa.
  5. Moro. Jonkun verran kiinnostelee, mutta syksymmällä vasta. Mikäli ei mene kaupakai, niin voit ottaa yhteyttä ja ottanen myös itse. Pistin kirjanmerkkeihin tän ilmoituksen.
  6. Moro, mulla olisi L (56) koon White CX Killer 17, mutta nämä on Whitella isohkoa kokoa. Olen itse 183-184 ja tää on mulle vähän iso. Sijainti: Tre Laita ihmeessä YV tai nolnelnol-viiskuuskaksysikasinolnol Mikko
×
×
  • Luo uusi...