Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

cuppis

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvaus: PRO Aerofuel TT Triathlon Saddle Hintapyyntö: 40€ + postit Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: Yksityisviesti Pinnoiltaan ehjä mutta tekstit kuluneet.
 2. Kuvaus: Profile Design Fast Forward Carbon Seat Post 27.2 Hintapyyntö: 50€ + postikulut Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: yksityisviesti Kääntötolppa jolla saa maantiepyörän geometrian aika-ajoon tai triathloniin toimivaksi. Normaaleja asennusnaarmuja sekä käytön jälkiä.
 3. Ja jos ei käy niin sitten minä voisin ostaa.
 4. cuppis

  myyty

  Laitoin tekstiviestin, toivottavasti tulkitsin puhelinnumerosi oikein.
 5. Laitoin jo jokin aika sitten YV:tä.
 6. Olisin kiinnostunut ostamaan Jones H-Bar 710-tangon. Voi tarjota sekä Loop- että Cut-malleja. Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: yksityisviesti
 7. Pääosin työmatkapyöräilyssä palvellut teräsrunkoinen 29-sinkulajäykkis, koko 18". Ketjun kiristys EBB-keskiöllä. Jonkin verran alkuperäisestä kokoonpanosta poikkevia osia. -Exotic hiilarikeula alumiinikaulalla -Avid BB7-mekaaniset levyjarrut -Salsa tanko ja stemmi Lisäksi mukaan vaihteistamisen mahdollistava vaihtajakorvake sekä fiksikokeiluihin Velo Solon 18T pulttifiksiratas. Hintapyyntö: 400 Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: yksityisviesti
 8. Minä ostan tuon pois kuleksimasta, laitoin YV:tä.
 9. Nyt on jo todella kuuma, varmaan kannattais ostaa sandaalit
 10. Vielä olis kampisetti vapaana, tarjouksia kuunnellaan.
 11. Anteeksi myöhäinen vastaus, ei tule käytyä täällä joka päivä. Kokemusta ei ole mutta uskoisin toimivan ihan hyvin. 10-pakan ei pitäisi vaikuttaa millään tavalla asiaan. 10-ketju on hiukan leveämpi kuin 11-ketju mutta tuskin sekään aiheuttaa ongelmia. Yritän vielä tutkia asiaa tarkemmin.
 12. Vielä olisi tarjolla erinomainen kampisetti kevään projekteihin.
 13. Minkäs kokoinen fillari on?
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.