Jump to content

Oskari Lehtonen

Member
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Kirkkonummi

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. Merkki: Cube Aerium M/L Ultegra Malli: Cube Aerium Lyhyt kuvaus: Triathlonpyörä Rungon koko: M/L Kuvaus: 180cm ajajalla käytössä ollut Tri-pyörä. Pyörässä on aerobarit mutta vaihtajat normaalisti ohjaustangossa. Pyörässä on Ultegran osat ja kaupanpäälle mukaan joko Lookin tai Shimanon polkimet. Pyörää ei ole käytetty viime vuosina mutta nyt tsekattu ja kaikki toimii. Pyörä on vajaat 10v vanha. Pyörää voi testata esim. Kirkkonummella. Hinta: €850 Paikkakunta: Kirkkonummi Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] / 0400-794458.
 2. Merkki: Cube Aerium M/L Ultegra Malli: Cube Aerium Lyhyt kuvaus: Triathlonpyörä Rungon koko: M/L Kuvaus: 180cm ajajalla käytössä ollut Tri-pyörä. Pyörässä on aerobarit mutta vaihtajat normaalisti ohjaustangossa. Pyörässä on Ultegran osat ja kaupanpäälle mukaan joko Lookin tai Shimanon polkimet. Pyörää ei ole käytetty viime vuosina mutta nyt tsekattu ja kaikki toimii. Pyörä on vajaat 10v vanha. Pyörää voi testata esim. Kirkkonummella. Hinta: €850 Paikkakunta: Kirkkonummi Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] / 0400-794458.
 3. Myydään 2010 uutena hankittu Cube Aerium Pro triathlonpyörä. Koko 54. Itse olen 180cm ja minulle pyörä on juuri sopivan kokoinen. Säätövaroja olisi kyllä tarvittaessa molempiin suuntiin. Pyörä on Ultegran osasarjalla ja hyväkuntoinen (esim. ei ole kaaduttu kertaakaan). Pyörässä on kiinni Shimanon polkimet ja saat ne kaupan päälle. Ohessa linkki pyörästä tehtyyn testiin/juttuun: http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/time-trial-triathlon/product/review-cube-bikes-aerium-pro-10-37605 Valokuva on ko. jutusta, ei myynnissä olevasta yksilöstä. Minun pyörässä satula on puna-valkoinen ja alla nyt pari milliä Schwalbea paksummat tupla/triplapistosuojatut kumit. Hintapyyntö: 1400€ Paikkakunta: Kirkkonummi (käyn Helsingissä duunissa ja voin ottaa pyörän tarvittaessa autoon mukaan). Yhteydenotto vaikka [email protected] tai 0400-794458
×
×
 • Create New...