Jump to content

Manemtb

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

1 seuraaja

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Rovaniemi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Hei! Pahoittelut, nyt minulla jäi vastaamatta sinun viestiisi tänne. Pyörä on tosiaan nähtävissä ja koeajettavissa täällä Rovaniemellä, tervetuloa testaamaan jos tänne päin olet tulossa. Mikäli olet tulossa, niin täällä Fillaritorissa voi varmaan laittaa vaikka yksityisviestin, niin voidaan vaihtaa sitä kautta vaikka puhelinnumeroita, niin on sitten viestittely helpompaa. Hinta ei ole kiveen hakattu, mikäli perusteltuja näkemyksiä hinnan pudottamiseen on, niin kyllä se siitä hieman voi tippua. Ok, hyvä tietää tämä vuosimalli myös itselläkin! Hyvää juhannusta!
  2. Hei! Kiekot on täysin suorat ja pölyt kun pyyhkii niin uuden veroiset. Meille pyörä on hankittu viime kesänä ensimmäiseltä omistajalta. Aiemman omistajan tuntiarviota en muista tarkalleen, mutta se oli kuitenkin vain tunteja, eli alle 10 tunnin oli hänen ajot. Meillä pojan ajot jäi muutamiin tunteihin ja näihin perustuu ajoarvio. Pyörän iästä en ole varma, oliko ollut pari vuotta hänellä "säilytyksessä". Viime kesänä kun pyörän ostimme ja tilasin näkemättä, niin olin hyvin tyytyväinen kun pyörä tuli, koska oli mielestäni uusi. Eikä ole mielestäni siitä kummentunut. Syy myyntiin onkin se, että pyörä on jäänyt varastoon ja ajot jääneet täysin täysjoustolle.
  3. Merkki: Inspired Malli: Fourplay 24 Pro Lyhyt kuvaus: Street-trial Rungon koko: Onesize Kuvaus: Street trial pyörä pölyttymästä. Todella siisti, joitain käytönjälkiä kuitenkin on, käyttötunteja 15-20h. Paikallaan olevat polkimet saa halutessaan mukaan. **Edit: Ilmoituksen lopusta kommenteista / viestikentästä löytyy uusia lisäkuvia** Hinta: 1200 Paikkakunta: Rovaniemi Maakunta: Lappi Yhteystiedot: Yksityisviestillä tavoitat
×
×
  • Luo uusi...