Jump to content

soijakapteeni

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Turku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

667 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Tarjolla melko vähän ajettu Fuji Feather. Runkokoko on 49 tai 52cm ja sopii n. 170-180cm pituiselle kuskille. Oma pituuteni on 170cm ja geo tuntuu aavistuksen pitkältä pidemmillä reissuilla. Pyörään on vaihdettu suora tanko, mutta mukaan tulee myös alkuperäinen käyrätanko halutessasi. Pyörään kuuluu mukaan myös poljinhäkit, mutta eivät ole tällä hetkellä kiinnitettynä. Takapyörässä on flip-flop hubi, eli voi ajaa joko vapaarattaalla tai fiksinä. Lisätietoja täällä: https://archive.fujibikes.com/2015/Fuji/feather5 Rungon koko: 49 tai 52 Hintapyyntö: 210 € Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti / [email protected] Minulla ei ole mahdollisuutta toimittaa/postittaa pyörää, joten toimitustapana vain nouto Helsingistä kantakaupungin alueelta.
  2. Terve, juuri laitoin tällaisen ilmoituksen: http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/16808-m-kona-dew-drop-52cm-09/ Olen itse karvan alta 170cm, ja tuo koko on juuri passeli ollut. Laite sijaitsee Turussa, mutta ei ole välttämättä kamalan matkan takana sekään. Edit: Pyörä tulikin myytyä jo.
  3. Myynnissä vuoden 2009 Kona Dew Drop. Pyörällä ajettu n. 600 km. Vuosittaiset huollot on tehty muuten, mutta keväällä 2013 ei huoltoa ole suoritettu. Kunto on hyvä. Mukana tulee Abus Bordo 6000 -lukko ja pikalokasuojat. Hintapyyntö 350 euroa. Fillari sijaitsee Turun keskustassa, missä myös koeajo on mahdollista. Mainio pyörä niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille! Lisätietoja Bikepediasta Fillari myyty!
×
×
  • Luo uusi...