Jump to content

kona ukko

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Helkama Malli: CE3 Lyhyt kuvaus: korjattavaksi/varaosiksi Rungon koko: 28 Moottorin teho: 250 W Runkonumero: 010002 Kuvaus: Myydään korjattavaksi tai varaosiksi jollekin nikkarille Helkaman CE3 -sähköpyörä. Pyörällä ikää noin kolmisen vuotta. Epäilen koneen leipaisseen kiinni. Eli sähköavustus ei toimi. Akku kyllä menee päälle ja lyö virrat päälle, mutta avustus ei toimi. Akun lukitus on myös jumiutunut, eli akkua ei saa irti pyörästä. Akkua saa kuitenkin ladattua normaalisti, mutta akun on oltava pyörässä ladattaessa. Ulkoisesti kiveniskemiä ja pieniä jälkiä rungossa, säilytetty pääasiassa sisällä lämpimässä. Käsijarru vaatii myös pientä fiksaamista, ei toimi. Jos joku näppärä tästä haluaa projektin itselleen tai laittaa pyörän varaosiksi. Hinta: 100 € Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti
  2. Pyörä on mallikappale eikä ole ollut koskaan liikkeessä. Siksi ei myöskään runkonumeroa ole pyörässä.
  3. Merkki: Helkama Malli: S1000 24v 28" Lyhyt kuvaus: miesten hybridi (UUSI) Rungon koko: 52 Kuvaus: Myydään uusi käyttämätön Helkaman S1000 24-vaihteinen 28" hybridipyörä. Ollut vain varastossa jonkin aikaa käyttämättömänä. "Tyylikäs jäykkäkeulainen varusteltu hybridipyörä Helkama S1000 Shimano osilla ja hydraulisilla levyjarruilla. Kattava vakiovarustelu sisältää lokasuojat, tavaratelineen, seisontatuen ja runkolukon. Perinteinen ohjainkannatin korkeus- ja kulmasäädöllä helpottaa ajoasennon säätöä ja mahdollistaa pystyn ajoasennon." Kyseessä vastaava pyörä: https://www.baiks.fi/polkupyorat/helkama-s1000-24v-miesten/?attribute_rungon-koko=52cm Kuittia tai takuupapereita ei ole tallessa, mutta pyörä on kunnoltaan täysin uusi. Hinta: 400 € Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  4. Merkki: Insera Malli: Tronic 360 Lyhyt kuvaus: 27v naisten hybridi Rungon koko: 52 Kuvaus: Myydään naisten Insera Tronic 360. Pyörän runkokoko 52cm. Pyörässä levyjarrut edessä ja takana, vaihteita 27. Myös runkolukko löytyy. Kyseessä tämä malli: https://www.xn--pyrkauppa24-n8a6u.fi/tuote/insera-tronic-360-28-27-vaihteinen-naisten-polkupyora/ PYÖRÄ ON MYYTY Hinta: 300€ Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
×
×
  • Luo uusi...