Jump to content

sunnuntaifillaristi

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

263 profiilin katselua
  1. Tällainen olisi myynnissä. Olen avoin tarjouksille, jos fillari muuten kiinnostaa.
  2. Merkki: Ridley Malli: Kanzo A Disc GRX400 2x10 Lyhyt kuvaus: Gravel/cyclocross Rungon koko: M (57) Kuvaus: Kanzo-sarjan monipuolisin polkupyörä. Erinomainen sora- ja maanteillä sekä työmatkoilla. Etu- ja takahaarukassa on tilaa monelle eri rengaskoolle. Pyörässä on kätevät kiinnikkeet lokasuojille. Lisäkiinnikkeet haarukassa ja viistoputkessa mahdollistavat lisävarusteiden tai pullotelineiden kiinnityksen.

 Tärkeimmät ominaisuudet: Kevyt ja vankka Triple Butted -alumiinirunko, Shimano GRX 400 2 x 10 -vaihteisto, Hydrauliset Shimano GRX 400 -jarrut, Shimano RS171 Tubeless Ready -kiekkosetti, Vittoria Terreno Dry -renkaat, hillikuituhaarukka. Vm. 2022. Ajettu vain n. 270 km, eli pyörä on käytännössä uusi. Koeajo mahdollinen Vallilassa Helsingissä. Myös tarjouksia otetaan mielellään vastaan. Myydään, koska runko tuntuu itselle vähän suurelta. Uskoisin sopivan kuskin löytyvät 180-185 cm väliltä. Ovh: 1799€ (itse ostin 15% alennuksella hintaan 1530€) Hinta: 1220€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Kyselyt ja tarjoukset mielellään tähän ketjuun, tai yksityisviestillä.
  3. Moro! Koeajo onnistuu Vallilassa miltei jokaisena arki-iltana ja usein myös viikonloppuisin. Kuvallisen henkkarin tarvitsee mukaan koeajoa varten.
  4. Lasketaan taas hintaa 100€. Fillari myynnissä, koska työmatka vaihtui 15 km suuntaansa —> 1,5 km suuntaansa. Eikä ole siis ajossa, eli edelleen suoraan huollosta.
  5. Merkki: Univega Malli: Renegade 4.0 Lyhyt kuvaus: täysjousto 27,5", huollettu Rungon koko: M Moottorin teho: 250 W Runkonumero: 360101007 Kuvaus: Täysjousto vähillä kokonaiskilometreillä (alle 2000 km). Tämä ei paljon uudelle häpeä. Juuri täyshuollatettu BAS-Shopissa (moottori, ohjelmistot, takavaimennin, keula, uudet rattaat ja ketju, jarrupalat ja takavaihtajan ja hissitolpan vaijerit). Ei ajettu huollon jälkeen. Mukaan Ice Spiker Pro -nastarenkaat talveksi. Takavaihtaja ja jarrut XT:tä, keula RockShox Revelation ja takaiskari RockShox Monarch RL. Ajettu pääosin talvista työmatka-ajoa, kaaduttu vain lumihankeen ja pidetty ylipäätään siististi. Ei siis kolhuja eikä vikoja. OVH 4690 €, hp 2740€ / tarjous. Tiputellaan hintaa tarvittaessa 100 € / vk, niin oikea hinta löytyy jossain vaiheessa. Hinta: 2740 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: nolla5nolla
×
×
  • Luo uusi...