Jump to content

persson

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki
  1. Kuvaus: Muutaman vuoden vanhan vähälle käytölle jäänyt Garminin urheilukello joka on oiva kaveri juoksu-, hiihto- tai pyörälenkille. Voit ladata internetistä ohjelman tietokoneellesi jonka avulla voit analysoida harjoituksia ja katsoa reittiä jälkikäteen. Mukaan latausjohto ja sykevyö. Kunto 8,5 / 10 = vähän käytetty. Lisätietoja laitteesta: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/7427/cvxmm/Garmin-Forerunner-210-HR-GPS-urheilukello Hintapyyntö: 80 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: kim.h.norrgard (at) gmail.com
  2. Meni aikaisemmin uuden pyörän osto sivu suun ja jouduin lykkäämään tämän myymistä... Eli nostetaan uudelleen myyntiin. Pyörä on 2010 ostettu ja ajettu kesäisin terassille ja takaisin. Itse olen 180cm ja pyörä on sopivan kokoinen, vaihdan koska cyclocross-tyyppinen kulkine palvelee paremmin käyttötarkoitustani. Pyörä sijaitsee Helsingissä ja liikkuu sattumanvaraisesti työmatkoilla ympäri Suomea lähemmäs ostajaa.
  3. Päivitys: Lähetetty Tänään, 23:48 Meni aikaisemmin uuden pyörän osto sivu suun ja jouduin lykkäämään tämän myymistä... Eli nostetaan uudelleen myyntiin. Pyörä on 2010 ostettu ja ajettu kesäisin terassille ja takaisin. Itse olen 180cm ja pyörä on sopivan kokoinen, vaihdan koska cyclocross-tyyppinen kulkine palvelee paremmin käyttötarkoitustani. Pyörä sijaitsee Helsingissä ja liikkuu sattumanvaraisesti työmatkoilla ympäri Suomea lähemmäs ostajaa. ____________________________ Hyväkuntoinen fixi/sinkula myydään uuden alta pois. Pyörässä takajarru poistettu, etujarru paikallaan. Bullhorn tanko, vakio satula. Pyörä sijaitsee Helsingissä.
×
×
  • Luo uusi...