Jump to content

Donburi

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Frog Bikes Malli: 48 (v. 2015) Lyhyt kuvaus: Kevyt lasten pyörä Rungon koko: 16" Kuvaus: Myydään vuonna 2015 Mr. Bikestä uutena ostettu 16-tuumaisilla renkailla varustettu Frog Bikes 48 -pyörä. Pyörässä on käsijarrut, ei jalkaa. Satulan kiinnitysrengas on vaihdettu, muuten osat ovat alkuperäisiä. Kolme innokasta lasta on vuorollaan käyttänyt pyörää, joten siinä on hieman käytön jälkiä. Pyörä sopii 4-5 -vuotiaille. Nouto Etelä-Espoosta, MobilePay ok Hinta: 150 € Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 040-5113563 (tekstari, WhatApp, soitto ok)
  2. Merkki: Isla Bikes Malli: Cnoc 14 Large Lyhyt kuvaus: Kevyt lastenpyörä (3-4 v) Rungon koko: 14 Kuvaus: Toukokuussa 2019 Isla Bikesiltä uutena ostettu mukavan kevyt ja priimakuntoinen Cnoc 14 Large on tarjolla innokkaalle 3-4 -vuotiaalle pikkupyöräilijälle! Pyörää on käytetty vain vähän kun lapsi kasvoi pyörästä ohi yllättävän nopeasti ja seuraavan kokoluokan kulkupeli oli jo valmiiksi tarjolla. Lapsi oppi ajamaan ilman apua tällä pyörällä pikavauhtia, emme edes käyttäneet "kahvaa" tai apupyöriäkään. Pyörässä on vain hyvin vähäisiä käytön jälkiä, jos ollenkaan. Kyseessä on tämän mallin vuoden 2019 versio kirkkaanpunaisena: https://www.islabikes.co.uk/collections/kids-first-pedal-bike-age-3-to-4-years/products/kids-first-pedal-bike-cnoc-14-large-age-3. Pyörän mukaan tulee tietysti Cnoc 14:n ohjekirja sekä Isla Bikesin sisäkumi. Nouto Etelä-Espoosta, MobilePay ok Hinta: €270 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 040-5113563 (tekstari, WhatApp, soitto)
  3. Merkki: Croozer Malli: Kid 1 (v. 2011) Lyhyt kuvaus: Kuljetuskärry Kuvaus: Vanha mutta edelleen ok-kuntoinen Croozer for Kid 1 olisi tarjolla pyöräilevälle perheelle. Kärry on ostettu kesällä 2011 varuste.netistä ja sillä on ajettu aikanaan paljon lyhyitä matkoja kahden lapsen kanssa, miltei kelissä kuin kelissä. Kärry on edelleen kaikilta osin toimintakuntoinen vaikka kulumia tietysti löytyy sieltä täältä. Turvavyön yksi kiinnitys piti ommella muutama vuosi sitten kiinni uudelleen (pitänyt hyvin sen jälkeen) ja sekä ulko- että sisäkumit on vaihdettu kerran tai pari ja ovat nyt varsin uudet. Viimeksi kärry oli käytössä viime syksynä, tosin harvakseltaan. Varusteina mm. työntöaisa ja kaksi eri etupyörävaihtoehtoa, ks. kuvat. Tule halutessasi tarkastamaan kärryn kunto ja vie pois! Hinta: 100 Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 040 5113563
×
×
  • Luo uusi...