Jump to content

Lateoo

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Fox Malli: Float DPX2 performance Lyhyt kuvaus: 205x62.5 /65 trunnion Kuvaus: Myyty Hinta: -- Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: YV
  2. Merkki: Maxxis Malli: Minion DHF 29x2.6 exo+ Lyhyt kuvaus: ajamaton Kuvaus: Myydään ajamaton Maxxis Minion DHF. Koko 29x2.6". Maxxterra kumiseos ja exo+ suojaus. Tullut uuden 2022 vuosimallin pyörän alla. On käynyt vanteella sisäkumin kanssa mutta ei ole ajettu metriäkään vaan otettu samantien pois vanteelta nastojen tieltä. Valkoiset logot, kunto uutta vastaava. Pakettia yms ei luonnollisesti löydy kun tuli pyörän mukana. Nouto Hki-Vantaa-Tuusula akselilta tai postitus ostajan piikkiin. Hinta: 40e Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: YV/ puh. o44o431836 (mieluiten txt muodossa, työaikana en pääse vastaamaan puheluihin)
  3. Merkki: Maxxis Malli: High roller II 27.5x2.5wt DD Lyhyt kuvaus: ajamaton Kuvaus: Myydään ajamaton Maxxis High roller II. Koko 27.5x2.5wt. Runko jykevä DD 2x120tpi. Kumiseos 3C maxxterra. Tullut tälläviikolla uuden pyörän mukana joten on käynyt vanteella sisäkumin kanssa mutta ei ajettu metriäkään. Eli osimoilleen uutta vastaava. Valkosilla logoilla, ei luonnollisesti pakettia tai kuittia koska tuli uuden pyörän alla. Toimitus/nouto Helsinki-Vantaa-Tuusula sovittaessa. Postitus onnistuu myös maksua vastaan sovittaessa Hinta: 40e Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: YV/ 044-0431836 (mieluiten txt, en pääse työssä vastaamaan soittoihin)
  4. Merkki: Giant Malli: Trance X E+ PRO29 1 Lyhyt kuvaus: 2021 Täysjousto Rungon koko: L Moottorin teho: 250W Kuvaus: Myydään esimerkillisesti pidetty ja vähän ajettu Giant! Tällä hetkellä kilometrejä takana 558. Akun lataussyklit 8 ja akun kunto 100%. Olen ostanut pyörän uutena suomesta kivijalasta 3/2021. Pesty säännöllisesti tarkasti ja hellävaroen. Ei kaaduttu eikä säilytetty ulkona. Eli lähes uutta vastaava pyörä kyseessä. Runkokoko L, valmistajan mukaan sopii 179-190cm kuskeille. Komponentit huippuluokkaa, paremmat kuin monessa kalliimmassa pyörässä. Pyörä on vakio, ei ole ollut viriboksia tai muutakaan poppaskonstia. Ainoat muutokset on Raceface turbine R 32mm stemmi ja takaiskarista otettu rajoitin shimmi pois joten takana on nyt joustoa 147mm vakion 140mm sijaan. Vakio 50mm stemmi pitäisi olla myös tallessa, voin sen vaihtaa tarvittaessa takaisin. Myydään vakiopolkimilla tai ilman polkimia. Komponenttipuolelta löytyy mm. Keula Fox 36 performance elite ebike+ Iskari Fox DPX2 performance ebike tuned Vaihtaja Shimano XTR 12speed Jarrut Shimano XT Akku 625wh Renkaat 29x2.6 Maxxis assegai + Maxxis dissector Jne.. Mukaan Giantin 6A laturi, litkutus kamppeet yms mitä pyörän mukana ostaessa tullut. Lisätietoa myyjäliikkeen sivulta: https://diamondbikes.fi/p38429/giant-trance-x-e-pro-29-1 Hinta: Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
×
×
  • Luo uusi...