Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

CamoN

Member
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Kouvola

Recent Profile Visitors

1,648 profile views
 1. Merkki: Zipp Malli: Tangente titanium Lyhyt kuvaus: pikalinkut (100/130) Kuvaus: Myydään Zippin titaaniakseliset pikalinkut maantiepyörään (100/130mm) tarpeettomana. Ostettu uutena keväällä 2018 ja pidelleet kiekoista huolta aika-ajopyörässä. Etuakselin vivun tyvessä (yritetty tallentaa 1. kuvaan) on hiuksen hienot hankausjäljet jostain, ilmeisesti pyörä on joskus huilannut vivun varassa jotain vasten. Muutoin kuin uudet. En ole huomannut toiminnassa mitään eroa teräsakselisiin, mutta eivät toisaalta ole olleet erityisen kovalla käytölläkään. Hinta: 35€ toimituskuluineen Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot: YV
 2. Merkki: Fizik Malli: Antares R5 142mm Lyhyt kuvaus: satula Kuvaus: Kuulunut Felt F4x:n tehdaskokoonpanoon, jonka päällä ajettu arviolta 1,5 vuotta alkaen syksystä 2018. Sitten vaihdoin Arioneen ja tämä jäi käyttöä vaille. Kiskoista näkee että on ollut ajossa ja päälikankaassa on hieman pinttymiä, mutta ei kaatumisvaurioita tai vastaavia. Leveys 142 mm, pituus 280 mm ja paino 205 g. Hinta: 30 € toimituskuluineen Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot: YV
 3. Merkki: Thule Malli: Intracker Lyhyt kuvaus: kattotelineen jalkasarja Kuvaus: Myydään noin kahdeksan vuotta käytössä olleet Thulen Intracker -kattotelinejalat ja kiristystyökalu. Tähän jalkasarjaan on yhdistetty ajoneuvokohtainen sovitussarja 4914, jolla sopii integroituihin (eli katossa koko matkalta kiinni oleviin) kattokaiteisiin automalleissa: - Audi A3 Sportback 04-12 - Seat Altea XL (farmari) 06-15 - Seat Altea Freetrack (hatchback) 07-15 Jalkoja on irroteltu ja kiinnitelty auton katolta lähinnä keväisin ja talvisin, eli aika vähän. Pääosin olleet talvisin sisäsäilytyksessä. Muuten hyvässä kunnossa, mutta yhdestä jalasta on lohjennut toinen kohdistusnasta irti (kuvassa). Kyseinen jalka kiinnittyy käytännössä ihan yhtä lujasti kuin muutkin, mutta edellyttää hieman enemmän tarkkaavaisuutta asennuksen aikana. Thulen mallisto on päivittynyt viime vuonna eikä Intrackerista löydy enää juuri mitään tietoja. Näihin kuitenkin sopii Thulen vanhemmat ja nykyiset kattotelinekiskot, kuten Wingbar ja Evo Wingbar joiden päätyjen alapinnassa on T-urakiinnitys jalkaan. Hinta: 35€ toimituskuluineen Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot: s-posti jukka piste harkonen ät gmail piste com .
 4. SRAM:n koneistetuissa maantiepakoissa välitysalueen näkee tuolta taustapuolelta. Näyttää olevan 11-26.
 5. CamoN

  myyty

  Tarmacin runkomalleissa Tarmac, Tarmac SL2 ja Tarmac SL3 käytettiin ulkoisia vaijerivientejä, kuten kaikissa ko. aikakauden rungoissa. Kyseiset runkomallit oli muodoiltaan niin samanlaisia, ettei tämän kuvan perusteella oikein voi sanoa mitä sukupolvea tämä runko edustaa. Mielestäni nimelliskoot on Tarmaceissa olleet aina 52/54/56/58 + pienimmät ja suurimmat koot, eli kokoa 55 ei pitäisi olla olemassa.
 6. Myydään 10-lehtinen SRAM Red XG-1090 11-23 -pakka tarpeettomana. Ostettuna uutena toukokuussa 2018. Sitten yksi asia johti toiseen ja päädyin ostamaan 11-lehtisen sarjan heinäkuussa 2018, jolloin tämä pakka jäi hyllylle. Ehti olla pyörässä arviolta 500 ajokilometriä jonka jälkeen lojui hyllyssä vuoden. Osoittautunut nyt tarpeettomaksi, kun en omista enää 10-pykäläisiä kahvojakaan. Hintapyyntö: 85€ toimituskuluineen. Paikkakunta: Kouvola Yhteydenottotapa: s-posti jukka piste harkonen ät gmail piste com.
 7. Myydään Rovalin Pavé Classique -kiekkosetti tarpeettomana. Tulleet minulle vähän käytetyn Specialized Tarmac SL2:n alla, ja oletan että ovat kuuluneet ko. pyörän tehdaskokoonpanoon. Vuosimalli on siis luokkaa 2009-2011. Minun käytössäni ovat nähneet muutaman hassun ulkolenkin, vähän halliajoa ja pari talvea rengasvetoisen harjoitusvastuksen päällä. Toisin sanoen navat ei ole juuri nähneet ulko-olosuhteita eikä etukiekko ole edes pyörinyt muutamaa tuntia enempää. Takanavan voisin sanoa tehneen vähän töitä harjoitusvastuskäytössä. Oma harjoitusvastus vaihtui suoravetoiseksi pari vuotta sitten, jonka jälkeen ovat olleet jouten kiekkopussissa. Kiekot on täysin suorat ja navat ovat hyvässä kunnossa. Kehissä Rovalin logot ovat tarroina ja navoissa jotenkin kevyesti maalattuna, ne lähtee varmaan tarpeen vaatiessa jollain miestä vahvemmalla pois. Vapaaratas on sopiva vain 10spd -pakalle asti. Sopivat peruskiekoiksi 10spd-voimansiirrolliseen pyörään. Ulkonäöllisesti voisi olla ainesta johonkin semi-vintage-projektiin, navoista tulee mieleen 80-90-luvun maantiekamat. Strategiset mitat: Kehät: Roval Pavé Classique, ulkoleveys 21mm ja korkeus 22mm, etukehä 20 reikäinen ja takakehä 24 reikäinen Pinnat: pyöreät mustat pinnat ja mustat nippelit, kuvioina edessä radiaali, takana ei-vetopuoli radiaali ja vetopuoli 2-ristiin Navat: Roval korkealaippaiset navat, 9/10spd-vapaaratas Paino: Renkaiden kanssa (ilman pikalinkkuja ja pakkaa) etukiekko 1080 g ja takakiekko 1320 g Renkaat: Schwalbe Ultremo ZX 23-622 Hintaan sisältyy kuvan mukainen paketti, eli renkaat ja pikalinkut mukaan. Takapikalinkku yhteensopiva useisiin rengasvetoisiin harjoitusvastuksiin. Hintapyyntö: 50€ noudettuna, 100€ toimitettuna. Paikkakunta: Kouvola Yhteydenottotapa: jukka piste harkonen ät gmail piste com.
 8. Myydään useita vuosia vanhat SRAM Force -jarrulänget tarpeettomana. Ostettu täältä Fillaritorilta vähän käytettynä eivätkä ole minun käytössäni kuluneet. Etujarrun yläosassa jonkinlainen hankauma tai tarkoituksella hiottu reuna (näkyy 2. kuvassa), muilta osin pari on hyvässä kunnossa. Mukaan Swissstopin uudet keltaiset jarrupalat alumiinisille jarrupinnoille. Hintapyyntö: 60€ sis. toimituskulut Paikkakunta: Kouvola Yhteydenottotapa: s-posti jukka piste harkonen ät gmail piste com.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.